A kínai vállalat egy ideje elárulta már, hogy olyan okostelefonnal készülnek, amely két helyen is hajlítható kijelzővel fog rendelkezni.

Hirdetés

A LetsGoDigital az eddigi információk és az egyik Xiaomi vezető által nemrég közzétett videó alapján elkészítette a kínai gyártó hamarosan érkező hajlítható készülékének 3D-s koncepcióját.

Az előbb említett ominózus videó:

Így, a következő képeken látható dizájn gyakorlatilag készpénznek vehető. A hajlítható kijelzős technológiai irányvonal még eléggé gyerekcipőben jár, azonban a Xiaomi szeretne kitűnni már az elején azzal, hogy olyan kijelzőt szerelnek a készülékükbe, ami két helyen is hajlítható. Azonban, ahogy a videóban is láthatjuk, nem túl szép látvány a telefon kinyitott állapotban, elég furcsán töri a fényt a kijelző és eléggé hullámos is. A renderképeken mindenesetre pazarul mutat a készülék, reméljük a piacra kerülő modell inkább erre fog hasonlítani és nem a videóban látható prototípusra.

A vállalat állítása szerint, egyébként már jó pár technikai problémát orvosoltak és a továbbfejlesztett MIUI felület is szépen reagál a kijelző össze-vissza hajtogatására. A legfrissebb értesülések azt állítják, hogy Xiaomi Dual Flex vagy Xiaomi MIX Flex lehet a telefon neve. (Utóbbi eléggé nyelvtörő :D)

A készülék tetején kaphat majd helyet a ki-bekapcsoló gomb, alul pedig az USB Type-C port. Továbbra sem tudtuk meg, hogy a hajlítható mobil milyen hátlapi kialakítást kaphat majd.

További képek:

 

 

Két lyukkal jöhet a Xiaomi Mi MIX 4

Forrás: LetsGoDigital

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.