Még vékonyabb lett az Acer Swift 7

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Az Acer bejelentette a világ legvékonyabb 1 laptopját, az új Swift 7-et (SF714-51T). A mindössze 8,98 mm vastag Swift 7 egy folyamatosan az internetre csatlakoztatott Windows 10 rendszerű PC, amely kifejezetten a mobilitásra lett tervezve, az ultraportable kialakításával és erős Intel ® Core™ i7 processzorral, akár egész napon rendelkezésre álló akkumulátor kapacitásával és megbízható 4G LTE kapcsolattal.   „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megalkothattuk ismét a világ legvékonyabb laptopját, az új Swift 7-et.” - nyilatkozta Jerry Kao, az Acer Inc. IT termékek üzletágának elnöke, valamint hozzátette: „Az előző generáció mérnöki áttörése alapján, az új Swift 7 egy újabb előrelépést jelen a még vékonyabb kialakításával, erős teljesítményével és beépített 4G LTE csatlakozással a professzionális felhasználok számára.”

Mindig kapcsolatban

Az Acer Swift 7 páratlanul vékony kialakítása csak az új jellemzők egyike. Villámgyors, beépített Intel XMM 4G LTE csatlakozással folyamatosan kapcsolatban lehetünk, kiküszöbölve a vezeték nélküli hálózatok kapcsolódási problémáit, így a feladatainkra összpontosíthatunk. A Nano SIM kártya hely mellett, a Swift 7 ugyancsak támogatja az eSIM technológiát, így letölthetünk és aktiválhatunk vele eSIM profilokat. A Swift 7 egy a világ 48 2 országában ingyenesen felhasználható 1 GB-os 3 Transatel adatcsomaggal kerül a boltok polcaira, melyet egy hónapon keresztül vehetünk igénybe, ezzel is segít abban, hogy azonnal használatba vehessünk újonnan vásárolt gépünket, miközben az opcionálisan elérhető adatcsomagokat könnyen kiválaszthatjuk és beszerezhetjük hozzá. A 802.11ac vezeték nélküli, 2x2-es MIMO megbízható és gyors kapcsolatot biztosít az irodai vagy otthoni hálózathoz. Az Intel ® 7. generációs Core™ i7 processzort kapunk, valamint akár 10 óra 4 üzemidőt is nyújt. A 256GB-os PCIw SSD tároló elegendő tárhelyet biztosít a fontos fájok számára, így azokat mindig magunknál tudhatjuk, míg a 8GB LPDDR3 memória a zökkenőmentes multitask folyamatokért felel. Az ujjlenyomat-olvasó lehetővé teszi a jelszó nélküli és biztonságosabb bejelentkezést a Windows Hello rendszeren keresztül. Új, nagy felbontású kijelzője, amely már 14 hüvelykes, gyors Full HD IPS technológiájú panelt, Acer Color Intelligence™ technológiát is kapott, így a színek valóban élethűek lesznek bármilyen szögből is nézzük azt, melyet a Corning ® Gorilla ® Glass NBT™  üveg borít. A Swift 7 háttér világítású billentyűzetet kapott.

Spin 3 Teljes fordulat

Az Acer bejelentette a frissített Spin 3 laptopját is, amelyet a sokoldalú eszközt kereső felhasználók számára terveztek az egész napon átívelő munkáért és szórakozásért. A tartós, 360°-ban kihajtható pántokkal akár laptopként, tabletként, vagy egy átlagos megjelenítőként is működik, helytakarékos és minden az egyben eszköz. Jelenleg az erőteljes 8. Generációs Intel Core processzorokkal és lenyűgöző tárolási megoldásokkal, a Spin 3 a kivételes teljesítmény és hordozhatóság ötvözete. Akár 12 óra üzemidőt kínál a digitális munkavégzésünkhöz miközben úton vagyunk, két hangszóróval, melyek Acer TrueHarmony ™ technológiával vannak felszerelve. A Spin 3 kijelzője támogatja az élénk színeket a Full HD IPS technológiával, így a képernyőn megjelenő tartalmak kivételesen részletgazdagok lesznek.

Árak és elérhetőség

Az Acer Swift 7 márciusban lesz elérhető Észak-Amerikában, ahol áruk 1.699 dollártól indulnak az EMEA régióban áprilisban lesz elérhető 1.699 Eurótól. Az Acer Spin 3 Észak-Amerikában februártól lesz elérhető 599 USD-től, az EMEA régióban pedig januártól, 649 eurós áron. A pontos tulajdonságok, az árak és a rendelkezésre állás régiónként eltérő lehet. A rendelkezésre állásról, a termék specifikációiról és az egyes piacokra vonatkozó árakról a Acer weboldalán található.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)