A Vivo NEX 2 végül Vivo NEX Dual Display Edition néven mutatkozott be a mai napon, természetesen zászlóshajó specifikációval.

Hirdetés

A Vivo NEX Dual Display Edition tehát nagyban különbözik az első generációs Vivo NEX-től, mivel ezúttal nem kapunk pop-up szelfikamerát, viszont elől és hátul is találunk egy-egy kijelzőt. A szokásos helyen található panel egy 6,39 hüvelykes Super AMOLED megjelenítő, 1080 x 2340 pixeles felbontással, 91,63 %-os képernyő-test aránnyal és 19,5:9-es képaránnyal. A másodlagos hátlapi kijelzőre sem lehet panaszunk. Ugyanúgy egy Super AMOLED panelről beszélhetünk, amely 5,49 hüvelykes, hagyományos 16:9-es képarányt és 1080 x 1920 pixeles felbontást kínál.

Ahogy várható volt, a két kijelzős Vivo NEX motorházteteje alatt egy Snapdragon 845 ketyeg, 10 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában.

A közel kávamentes kialakításnak és természetesen a másodlagos kijelzőnek köszönhetően szefikamerát nem találunk a készüléken. A hátlapra viszont felkerült egy tripla kamerarendszer. A fő kamera 12MP-es, f / 1,79 rekeszértékkel és optikai képstabilizálással is rendelkezik. A másodlagos szenzor f/1.8-as apertúrájú és 2 MP-es. A harmadik kamera egy 3D TOF érzékelő, amely elsősorban a fejlett arcfeloldás esetén jön jól, de hasznos például a személyre szabott szépítés és a felhasználó arcának 3D-s modellezéskor is. Az első két kamera körül található meg a korábban emlegetett Lunar Ring. Az arcfeloldás mellett további autentikációs lehetőségként ott van a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó. Szoftveresen Android 9.0 Pie alapú Funtouch OS 4.5-öt kapunk előre telepítve, amely a Vivo JOVI intelligens asszisztenst is magával hozza. A készülék tápellátásáról egy 3500 mAh-os akkumulátor gondoskodik, amely 22,5 W-os (10 V/2,25 A) gyorstöltési szabványt támogat.

A Vivo NEX Dual Display Edition 207.000 forintos árcédulát kapott Kínában, ahol Star Purple és Ice Field Blue fantázianevű színváltozatokban lesz kapható, december 29-től. A globális megjelenésről még nem esett szó.

Pár kép a GSMArena-ról:

 

Egy másik nemrégiben bemutatkozott két kijelzős mobil:

Bemutatkozott a két kijelzős Nubia X

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.