Már elérhetők a Thermaltake TOUGHAIR CPU léghűtései

Megjelent a tajvani gyártó legújabb hűtési megoldása, a TOUGHAIR sorozat.

A TOUGHAIR CPU léghűtők ventilátorai ugyanazt a fejlett 2. generációs hidraulikus csapágyazást használják, mint a TOUGHFAN 12, emellett LCP ventilátorlapátokkal és új rezgéscsillapító rendszerrel rendelkeznek, amely kiemelkedő megbízhatóságot garantál minden gaming konfigurációhoz. A TOUGHAIR CPU hűtés három konfigurációban érhető el. A TOUGHAIR 110 egy 114 mm magasságú, fekvő állású, „Top Flow” megoldás; a TOUGHAIR 310 és a TOUGHAIR 510 pedig olyan egy- és két ventilátoros megoldások, amelyek egyedi hűtőbordát használnak, hogy maximalizált légáramlást és kimagasló teljesítményt nyújtsanak a legújabb Intel és AMD Ryzen sorozatú processzorokhoz.TOUGHAIR CPU léghűtő tulajdonságai

120 mm-es magas statikus nyomású ventilátorok

A TOUGHAIR a TOUGHFAN 12-vel azonos tervezési koncepció alapján készült, kiváló minőségű PWM vezérlésű ventilátorokkal lett felszerelve, amelyek akár 2000 fordulat/percre is képes.  A TOUGHAIR magas légnyomású és nagy légáramú ventilátorai szintén 2. generációs hidraulikus csapágyakkal, LCP ventilátorlapátokkal és rezgéscsillapító rendszerrel lettek ellátva.


Réz hővezetőcsövek (csak a 110 esetén)

A 4 x Ø6 mm-es hővezetőcsövek közvetlenül érintkeznek a CPU-val és a hővezető pasztával, így kiemelkedő hőelvezetési képességet biztosít.U alakú réz hővezetőcsövek (csak a 310/510 esetén)

A négy nagy teljesítményű, U-alakú réz hővezetőcsövek közvetlenül érintkeznek a CPU-val, így azok több hőt képesek elvezetni a CPU-ból, ezzel jobb hűtési teljesítményt biztosítva.


Aszimmetrikus bordázás

A borda lemezei aszimmetrikus kialakítással rendelkeznek, hogy nagyobb légáramlást tegyenek lehetővé. Ez csökkenti a turbulencia kialakulását és egyenletes légáramlást tesz lehetővé, így a hűtőborda hatékonyabb hőelvezetésre lesz képes a jobb hűtési teljesítmény biztosításához.


Univerzális kompatibilitás

A TOUGHAIR egyaránt kompatibilis az Intel és az AMD CPU-kkal. Támogatja az Intel LGA 1200/1156/1155/1151/1150/775 és az AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)