Két 64 MP-es Sony IMX686 szenzorral érkezik a Redmi K30 Pro

Teaser képek hada lepte el a Redmi Weibo profilját.

ByTech YouTube csatorna

A Redmi rengeteg promóciós képet töltött fel a kínai közösségi médiába a március 24-én érkező csúcskészülékükről, amelyeknek köszönhetően megismerhetjük a négylencsés kamerarendszer legjobb tulajdonságait. A képekből kiderül, hogy a Redmi K30 Pro kör alakú kameraszigetében nem egy, hanem két 64 megapixeles Sony IMX686 szenzor is helyet kap, az egyik főkameraként, míg a másik telefotó egységként funkcionál majd.

Az egyik 64 megapixeles szenzort 1/1,7 hüvelykes méret, 4:1 pixel binning (16 MP) és 1,6 μm pixelméret fogja jellemezni.A teaserekből továbbá kiderül még, hogy a K30 Pro kamerarendszerét 8K-s videorögzítési móddal is felvértezik, a zoomolási képességek terén pedig 3x-os optikai és akár 30x-os digitális nagyítás lesz elérhető. A két 64 megapixeles egység optikai képstabilizálást is lehetővé tesz majd.
A nagyítási képességeket szemléltette is a Redmi, a 0,6x ultraszélestől egészen a 30x-os digitális zoomig:


A legújabb hírek szerint a Snapdragon 865 processzorral érkező Redmi K30 Pro esetében fele akkora, azaz 60 Hz-es képfrissítés lesz elérhető, mint a középkategóriás testvérénél (120 Hz), azonban a csúcskészülék előlapján nem egy LCD, hanem egy OLED megjelenítő lesz megtalálható.


Forrás: Weibo

További képek