Egy Apple szabadalom szerint, jövőre az iPhone esetében is bevezethetik a kijelzőbe épített előlapi kamerát.

Hirdetés

A Samsung a múlt héten megrendezett Developer Conference keretein belül négy új kijelző típust mutatott be, amelyek közül az Infinity-O névre keresztelt verzió már egy kijelzőbe épített előlapi kamera helyét is előkészíti. További jelentések szerint, már olyan más gyártók is dolgoznak hasonló megoldások kifejlesztésén, mint a Huawei és az OPPO. Úgy tűnik, hogy talán az Apple is csatlakozhat ehhez az új technológiai irányvonalhoz.

A LetsGoDigital egy új szabadalmi képet mutatott be, amely egy iPhone-t ábrázol, melynek kijelzőjén egy lyukat láthatunk. A szabadalmat az “Integrated Camera Window” címmel nyújtották be. A mellékelt kép alapján kiderül, hogy a kamera a kijelző jobb felső sarkában kerülhet elhelyezésre. A dokumentum továbbá egy megerősített üveg borításról is beszél, amely lehetséges, hogy a Gorilla Glass egy újabb, továbbfejlesztett változata lesz, melyet elsőként majd az új iPhone telefonokban láthatunk.

A szabadalmi leírás meglehetősen részletesen taglalja a megoldás részleteit. Annyi biztos, hogy az Apple valami újdonság kifejlesztésén dolgozhat a 2019-es készülékei számára, azonban semmiképp sem szabad biztosra vennünk, hogy a most kapott tervek alapján egy kereskedelmi forgalomba kerülő készülék fog születni.

Hamarosan jöhet az AirPods 2, nem lesz hiány az újításokból

 

 

 

 

 

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.