Játékok, amiket nagyon várunk 2018-ban – 2. rész

NoteWall.hu
Az előző részben már bemutattunk pár játékot, ami 2018-ban fog érkezni. Most nézzük tovább a felhozatalt.  

Days Gone

Platform: PS4 Megjelenés: 2018 A Syphon Filter-játékokat és a PS Vitás Uncharted-játékokat készítő Sony Bend fejlesztőcsapata ezúttal igen nagy projecten dolgozik! A Days Gone egy nyílt világban játszódó, hatalmas bejárható területtel rendelkező poszt-apokaliptikus akció-kalandjáték. Deacon St. Johnt, a jobb időket is látott fejvadászt irányítod egy olyan világban, ahol egy különös vírus az emberiség jelentős részével végzett, a túlélők egy része pedig mutációkon ment át, így válva veszélyessé mindenki számára. Az új világ mindenkiből a legroszabbat hozza ki – nem csoda hát, ha minden erődre és leleményességedre szükséged lesz, ha túl akarsz élni!
 

Monster Hunter: World

Platform: PS4, Xbox One Megjelenés: 2018. január 26. A Monster Hunter: World a megszokott receptet követi: hatalmas fegyverekkel kell óriási szörnyeket szeletelnünk.
 

Red Dead Redemption 2

Platform: PS4, Xbox One Megjelenés: 2018. március A Red Dead Redemption 2 a 2010-ben megjelent western játék folytatása. Elődje egy teljesen nyitott világban játszódik a vadnyugat korában, melynek a lenyűgözően kombinált vegyes játékelemek az átlagon felüli minősítést hoztak. A második rész is teljes gészében a Rockstar Games stúdió gondozásában jelenik meg, így hasonló élményekre számíthatunk.
 

Shadow of the Colossus

Platform: PS4 Megjelenés: 2018.02.06. Csatlakozz Wanderhez, aki élete legnagyobb és legveszélyesebb kalandjára indul, hogy megmentse szerelme életét. Feladatod 16 kolosszus legyőzése lesz, ám mivel több esetben hegy méretű ellenfelekről beszélünk, ez nem fog olyan könnyen menni, mint ahogy gondolod.
 

Skull and Bones

Platform: PC, PS4, Xbox One Megjelenés: 2018 őszén A Skull & Bones olyan, mintha a Ubisoft kiragadta volna az Assassin's Creed IV: Black Flag szórakoztató tengeri harcait és önálló játékot faragott volna belőle, amelyben egyedül vagy csapatban harcolhatunk az Indiai-óceánon kalózokként.
 

Spider-Man

Platform: PS4 Megjelenés: 2018 első fele A Sony-hoz közeli Insomniac Games (többek közt a Ratchet szériát köszönhetjük nekik) dolgozik az egyelőre még alcím nélküli Spider-Man játékon, amelyben Pókember életének egészét élheted majd át, egészen elképesztő látvánnyal, aprólékosan kidolgozott harcrendszerrel. A fejlesztők nem felejtették el, hogy Pókember és Peter Parker az érem két oldala, így a szuperhősködés mellett betekintést nyerhetsz a Parker hétköznapi életébe is! Nyílt világban játszódó akciójáték készül, hálóhintázással, a Pókemberre jellemző dinamikus csatákkal, és sok-sok poénos beszólással!
 

The Crew 2

Platform: PC, PS4, Xbox One Megjelenés: 2018.03.16 2014-ben a The Crew forradalmat írt az autós játékok között legnagyobb területűszabadon bejárható úthálózatával és online lehetőségeivel, a The Crew 2 pedig tovább emeli a tétet! A második rész ugyanis nem csak szebb és tartalmasabb szórakozást kínál, de álmaid sportautói mellett más közelekdési eszközöket is bevon a versenyzésbe! Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a legmenőbb sportkocsik mellett akár motorcsónakokkal is versenyezhetsz, ezzel egy teljesen új oldalát ismerve meg a The Crew 2-nek. repülés szerelmesevagy? A játékban villámgyors repülőgépekkel is rajtvonalhoz állhatsz, így földön-vízen levegőbenfolytatva az egész Amerikán keresztül tartó önfeledt száguldást!
 

Vampyr

Platform: PC, PS4, Xbox One Megjelenés: 2018 tavasza A Life is Strange és Remember Me játékokkal a Dontnod Entertainment örökre beírta magát a játéktörténelembe, de harmadik játékuk, a Vampyr névre hallgató akció-RPG is hiánypótló a maga nemében, hiszen egy orvosként tevékenykedő vámpírt irányítunk benne.
 

The Walking Dead: Final Season

Platform: Android, IOS, PC, PS4, Xbox One Megjelenés: 2018 A méltán népszerű The Walking Dead szériájuk folytatása "The Final Season" címmel (még nem végleges az elnevezés) készül, amelyben a fejlesztőcsapat nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy a franchise negyedik és egyben utolsó évadával pontot tegyen Clementine sztorijának végére. A stúdió megerősítette, hogy az új történetben Clementine-t már vezető szerepben találjuk majd, vagyis a szemünk előtt felcseperedett kislányból a mi irányításunkkal válik belevaló nő. Természetesen Melissa Hutchison fogja ismét megszólaltatni a szívós túlélőt, így minden adott egy méltó elbúcsúzásra.
 

Yakuza 6

Platform: PS4 Megjelenés: 2018.03.20 Kirjú Kazuma egykori jakuzavezér, Szavamura Haruka elrablása után visszatér a bűnözői alvilágba. Szavamura vissza szeretettt volna lépni az idolok életétől, hogy visszatérhessen a Hajnalka Árvaházba. Kirjúnak amikor a Tódzsó-klán egyik, a ranglistán egyre feljebb lépő patriarchája lángra lobbantja a „Kis-Ázsia” negyedet és kórházba juttatja Szavamurát ismét fel kell venni a harcot, hogy megvédje az általa ismert Tódzsó-klánt, mivel a riválisai véres módon akarják megújítani azt.
 

Yoshi

Platform: Switch Megjelenés: 2018 Egyedül vagy kooperatívan kalandozhatunk egy hatalmas világban, melynek az a legnagyobb érdekessége, hogy menet közben "átfordíthatjuk". A fordítás utáni világ az eredeti túloldala, ahol a rajzolt képek és akadályok fedetlen textúráin keresztül ugrálhatunk.
  Erős lesz a felhozatal 2018-ban. Lesz miből válogatni... :)