A Vivo az egyik úttörő vállalat az okostelefonok képernyő-test arányát növelő megoldások terén, most pedig újabb szintet léphetnek a ténylegesen teljes kijelzős kialakításhoz vezető úton.

Hirdetés

A képen látható koncepciót Ice Universe tette közzé Twitteren és a következő megjegyzést fűzte hozzá:  A Full Display 2.0 a telefontervezés visszafordíthatatlan trendje. A Samsung visszavonta ezt a projektet (ami egy súlyos hiba lehet majd a gyártótól), a kínai gyártók viszont aktívan ráfeküdtek a témára, többek között a Vivo is aktív résztvevő, a Vivo NEX 2 pedig valahogy így festhet majd.

A renderképen látható készülék ívelt kijelzővel rendelkezik, csupán egy-egy lehelet vékony káva található a panel tetején és az alján. Az állítólagos Vivo NEX 2-ről a fizikai gombokat is nélkülözhetik majd. Az előlapi kamera terén maradhatnak a pop-up mechanizmusos megoldásnál, de az is elképzelhető, hogy beépítik a kijelző mögé, ugyanis a technológia adott, már kidolgozta a szintén a BBK Electrics égisze alá tartozó OPPO.

 

Eszeveszett gyorstöltéssel készül a Vivo

Forrás: Twitter/IceUniverse

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.