Az ADATA bejelentette két új gamer kiegészítőjét, az XPG INFAREX K10 billentyűzetet és az M20 egeret. A billentyűzet kilenc fajta LED világítási módot, anti-ghosting kapcsolókat és ergonomikus billentyűsapka kialakítást, míg az egér tartós OMRON kapcsolókat, öt változtatható DPI módot és RGB világítást kapott.

Hirdetés

XPG INFAREX K10 Gaming billentyűzet

Az XPG K10 billentyűzeten kilenc LED megvilágítási mód közül választhatunk, így biztosan megtalálhatjuk a játékstílusunknak legjobban megfelelőt. A különböző módok: fényfolyam, többszínű pulzálás, hétszínű kígyószerű villódzás, átkapcsolható statikus fény, hatszínű ciklikus pulzálás, piros és fehér pulzálás, piros és fehér váltakozás, fehér statikus és fehér pulzálás.

A billentyűzet kapott néhány hasznos funkciót. A 26 anti-ghosting billentyűnek köszönhetően elkerülhetjük a kimaradt vagy véletlen lenyomásokat. Az ívelt billentyűsapkákkal a K10 pontosabb lenyomást tesz lehetővé. A médiavezérlőkkel a zeneszámok, hangok vagy egyéb hatások között gyorsan válthatunk játék közben is anélkül, hogy más programokat vagy alkalmazásokat kellene megnyitnunk.

 

XPG INFAREX M20 Gaming egér

AZ INFRAREX M20 egér OMRON kapcsolókat kapott, ami jól jön olyan játékok esetén, amikor a pontos célzás a lényeg. A gyártó szerint 20 millió kattintás az eszköz élettartama. Az öt különböző, 400 és 5000 DPI közötti érzékenységnek a beállításával az optimális vezérlést kaphatjuk a különböző helyzetekben.

Az XPG emblémáján pulzáló RGB effektet láthatunk, valamint a görgőn és az oldalsó fénycsíkokon is. Az egér ergonomikus kialakítást kapott.

További részletek az XPG oldalán.

Gaming microSD kártyát mutatott be az XPG

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.