Szeretnéd, hogy a Tinder folyamatosan kövesse, hogy hol vagy és ezt megmutassa azoknak, akik éppen az alkalmazást nézegetik? Ha igen, akkor örülhetsz, mert a Tinder egy ilyen funkciót tesztel jelenleg.

Hirdetés

Az új fejlesztés neve a Tinder Places, azaz a helyek. A fejlesztés arról szól, hogy real-time, valós időben láthatod, hogy azon a helyen, ahol éppen tartózkodsz, milyen párjelöltek jöhetnek szóba. Képzeljük csak el! Állunk egy gyorsétteremben vagy egy buszmegállóban és az alkalmazás megmutatja, hogy a közvetlen közelünkben kik azok, akiket felszedhetünk.

A Tinder már teszteli az új funkciót, az alapötlet az volt, hogy a felhasználók könnyebben teremtsenek kapcsolatokat a valós életben és találkozzanak.

 

 

Az alkalmazás folyamatosan nyomon követ és megmutatja azokat a helyeket, ahol a legnagyobb a valószínűség arra, hogy olyannal találkozz, akivel szimpatizálsz. A funkció természetesen a beállításokban kikapcsolható. Érdekes és egyben veszélyes funkció ez. Mit gondoltok?

Fodor Balázs

Webfejlesztő. Minden érdekel ami IT, ezenkívül videókat készítek és vágok, speciális effekteket készítek, képeket szerkesztek, és nagyon érdekel az IT Security.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.

öt × egy =