Az Xbox két korlátozott ideig ingyenessé tett játékkal kívánja népszerűsíteni az Xbox Live Gold tagság előnyeit.

Hirdetés

Nagyszerű négy nap várja az Xbox One konzolok tulajdonosait. Az Xbox november 8. és 11. között tartja Free Play Days For All kampányát, amelyre invitálja az összes Xbox Live Gold tagsággal nem rendelkező felhasználót és természetesen előfizetőit is.

Ez remek lehetőség arra, hogy a játékosok megtapasztalják az Xbox Live Gold tagság előnyeit, de jól jöhet a cégnek is, hiszen rengeteg új előfizetőt szerezhet ezzel. Továbbá, a fentebb említett négy napon keresztül ingyenesen próbálhatjuk ki a PlayerUnknown’s Battlegrounds és a PES 2019 játékokat.

A Gold tagsággal nem rendelkező Xbox Live felhasználók az alábbi linkeken keresztül szerezhetik be korlátozott ideig a játékokat.

  1. PlayerUnknown’s Battlegrounds
  2. Pro Evolution Soccer 2019


Néhány Xbox tulajdonosnál már mától letölthetővé váltak a játékok, azonban teljes funkcionalitással csak november 8. és 11. között tudnak vele játszani.

Novemberi ingyenes játékok – Xbox Live Gold

Forrás: Xbox

 

 

Egy válasz

  1. Csabi

    Üdv. November 8 van, 11 óra, a Pubg-t letöltöttem xbox onera és a belépés pillanatában egyből már kéri a goldot… Igaz ez a hír és tényleg lehet ingyen játszani, ha igen mikortól?

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.