Videón a Xiaomi Mi 8 kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasója

Már korábban is láthattunk képeket a Xiaomi következő zászlóshajójáról. Azonban most egy videó is megjelent Youtube-on, amelyen állítólag a Mi 8 kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasója látható működés közben.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Mi 8 a tavalyi Mi 6 folytatása lehet. Az állítólagos ok, amiért kimarad a 7-es számozás az, hogy a Xiaomi a fennállásának 8. évfordulója előtt tisztelegne a Mi 8 elnevezéssel.  A Mi 6 megjelenése óta két high-end telefon is megjelent Mi Mix 2 és Mix Mix 2S néven. Update: Nem lenne túl logikus lépés, de keringenek pletykák a Mi 7 és a Mi 8 párhuzamos megjelenéséről is. A kínai gyártó zászlóshajójáról már tudhatjuk, hogy sok funkció mellett 3D-s arcfelismeréssel is rendelkezni fog. A motorháztető alatt pedig megtalálható lesz egy Snapdragon 845 processzor, 8 GB RAM, 64 GB-os belső tároló, valamint vezeték nélküli töltés támogatással is rendelkezni fog.
Most azonban megjelent egy videó is Youtube-on, amelyen kizárólag csak a képernyő egy részét láthatjuk. Emiatt a készülék dizájnjával kapcsolatban nem is tudhatunk meg többet, azonban láthatjuk azt, hogy a videón látható telefon kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, valamint láthatjuk, hogy a készüléken már a MIUI kilencedik generációs verziója fut. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó még nagyon új technológiának számít, így nem tudhatjuk, hogy mennyire lehet valós amit a videóban láthatunk. Amennyiben azonban beigazolódik mindez a bemutatáskor, akkor egy nagyon ütős telefonnal állt elő a Xiaomi, amelyet érdemes lehet megvásárolni. A Xiaomi Mi 8 állítólag még ebben a hónapban bemutatkozik a Mi Band 3 és Surge S2 társaságában. Korábbi cikkünkben élőképeket is láthattok a készülékről.