A Spotify a zene streaming piac egyik legmeghatározóbb szereplője, és ezt a helyzetet a folyamatos fejlődéssel igyekszik továbbra is fenntartani.

Hirdetés

Jane Manchun Wong által a Twitteren közzétett információkból kiderült, hogy a Spotify számos új funkció fejlesztésén dolgozik, amik már tesztfázisba is kerültek.

Az egyik ilyen újdonság az Android felhasználók számára készül, hiszen az operációs rendszert futtató készülékeken lehetőségünk lesz zenéink importálására a telefonról, a Spotify-ba. Természetesen ez csak abban az esetben lesz lehetséges, ha az alkalmazásban még nem található meg eltárolva az importálandó zeneszám.

Egy másik újdonság, az újratervezett könyvtár felület. Az új kialakítás gyorsabb és egyszerűbb felhasználást tesz majd lehetővé a zeneszámok, albumok, lejátszási listák és egyéb opciók közötti vízszintes csúsztatás segítségével. Ahogy a fenti képen még látható, a Spotify már a kedvenc dalok lejátszási listát is teszteli, amelyben a felhasználó kedvenc dalai bizonyos időközönként, automatikusan frissítésre kerülnek.

Úgy tűnik, hogy a szolgáltató, egy kifejezetten előfizetők számára használható funkción is dolgozik, ami nem más, mint a “Saved for later”. Ez lehetőséget fog biztosítani a Podcast-ok mentésére, a későbbi meghallgathatóság miatt. Az előző képen erről a fejlesztésről is meggyőződhetünk. Azonban itt sem merül ki ennyiben a módosítások sora, hiszen mostantól a Podcast-ok epizódjai egy külön oldalon fognak megnyílni, amelyen egy rövid leírást is olvashatunk az adott rész tartalmából.

2018 Q3: Már 87 millió előfizetővel rendelkezik a Spotify

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.