Új processzort és pop-up kamerát jelentett be a Honor

A Honor bemutatta az új Honghu 818 intelligens lapkakészletét és pop-up kameráját, melyeket kifejezetten a nagyobb méretű kijelzőkhöz terveztek.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Honor elnöke a Global Mobile Internet Conference-en (GMIC) keretein belül ismertette az új Honor Vision termékcsaládot, valamint az új technológiákat. George Zhao a nemzetközi konferencián a „Sharp Tech” koncepcióról is beszélt, amelynek célja a vezető technológiai megoldások teljes körű feltérképezése és felhasználása.  

Honor Vision: Honghu 818

A Honghu 818 intelligens lapkakészlet a Hisilicon termékcsalád legújabb tagja, és augusztustól lesz elérhető. Az ezzel felszerelt intelligens kijelzők (a Honor nem okostévének hívja, mert szerintük ez már jóval több annál) más gyártók számára is elérhetőek lesznek, ami újabb lendületet adhat a nagy kijelzőjű termékek fejlesztésének. A processzor megjelenését 5 éves kutató- és fejlesztőmunka előzte meg. Hét képfeldolgozó technológiát foglal magában, ezek a Motion Estimate and Motion Compensation (mozgáskompenzálás), a High Dynamic Range Imaging (nagy dinamikatartományú kép), a Super-Resolution (alacsonyabb felbontású kép felskálázása), a Noise Reduction (zajcsökkentés), a Dynamic Contrast Improvement (dinamikus kontrasztszabályozás), az Auto Color Management (automatikus színkorrekció) és a Local Dimming (sötét területek háttérvilágításának állítása). Ezeken keresztül javítja és optimalizálja a felbontást, a kontrasztarányt és a színeket, mindezt több algoritmus segítségével. A Histen technológia ultra széles hangtartományban optimalizálja a hangminőséget, a tranziens intermodulációs torzítást, a hangszínszabályzást és a basszust. Piacvezető hardverének köszönhetően páratlan hangzást nyújt. Az erőteljes multimédia dekóderrel rendelkező lapkakészlet másodpercenkénti 30 képkocka sebességű 8K-s, és másodpercenkénti 120 képkocka sebességű 4K-s videók, valamint 64 megapixeles képek dekódolását is támogatja. Ez meghaladja a jelenleg piacon lévő okostelefonokkal készült, legnagyobb fotók méretét. A nyolcmagos processzornak nem okoz gondot az erőforrásigényes képfeldolgozás a nagy kijelzők esetében sem. A nagy felbontású képek megjelenítéséért a MEMC technológia is felel, és ezzel egyidejűleg kiváló hangminőség, illetve távoli hangfelismerés és -vezérlés is elérhető. A processzor sávszélesség kihasználási foka 50%-kal jobb, mint az átlagos eszközöké.   Honor Vision: Pop-up kamera A Honor a duál-brand stratégia égisze alatt úttörő szerepet tölt be Huawei Csoporton belül, az eddigi tapasztalatait pedig a televíziók piacán is kamatoztatja. A Honor első Honghu 818 lapkakészletre épülő okoskijelzője mellett egy okos pop-up kamerával is készül, ami a neurális feldolgozó egységen keresztül az arcfelismerést is lehetővé teszi. A Honor Vision termékcsalád keretén belül bejelentett megoldások 2019 augusztusától lesznek elérhetőek. https://bytech.hu/ilyen-lesz-a-mate-30-lite-bemutatkozott-a-huawei-nova-5i-pro/ Forrás: Honor