A Xiaomi autós kiegészítőkkel foglalkozó almárkája bemutatta a 70Mai Car Smart DVR 2 kamerát.

Hirdetés

A 70Mai Car Smart DVR 2 jó pár újítást kapott az elődjéhez képest, azonban még mindig megfizethető, 299 jüanos árcédulával érkezik (~12.000 forint).

A dashcam egy kevésbé erőforrás igényes OmniVision szenzorral rendelkezik, ami maximum 2560 x 1600 pixeles felbontású felvételeket képes rögzíteni. A kamerát f/1.8 rekeszérték és 140 fokos betekintési szög jellemzi.

A készülék működtetéséről egy nagy teljesítményű HiSilicon processzor (Hi3556V200) gondoskodik, amivel a hagyományos H.265 dekódoláshoz képest 30 %-kal nagyobb tömörítési arányt tud kipréselni magából az eszköz, amellyel helyet takaríthatunk meg a memóriakártyánkon.

A 70Mai Car Smart DVR 2 automatikusan alvó állapotba kerül, viszont a G-szenzornak köszönhetően, ha atrocitás érné az autónkat, tehát netalántán beletolatnának, akkor a kamera automatikusan bekapcsol és rögzíti az eseményeket.

Az autós kamerát továbbra is WiFin keresztül tudjuk majd a 70Mai alkalmazásban okostelefonunkhoz csatlakoztatni. A 70Mai Car Smart DVR 2 értékesítésének megkezdéséről még nincs hivatalos infó.

Az első generációs 70Mai dashcamről készült tesztünket itt megtekintheted:

 

Forrás: MyDrivers

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.