Szinte minden kiderült a Sony Xperia 5 II-ről

Elég nagy leak csomag érkezett a japán gyártó hamarosan érkező zászlóshajójával kapcsolatban.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Sony a napokban jelentette be, hogy szeptember 17-én rántják majd le a leplet az Xperia 5 második generációjáról. Az utóbbi hetekben olvashattunk már pletykákat a hamarosan érkező zászlósról, most azonban a népszerű szivárogtató, Evan Blass egy rakat sajtóképet tett közzé Twetteren, sőt még a készülék legfontosabb tulajdonságait is ismertette. Ezeken kívül még egy Geekbench teszt is napvilágot látott.

A benchmarking óriásnál a SO-52A modellszámmal, 8 GB RAM-mal, Snapdragon 865 processzorral, Android 10 operációs rendszert futtatva bukkant fel az Xperia 5 II. A mobil 909 pontot szerzett az egymagos teszt során, míg a többmagos megmérettetésen 3.323 pontot ért el.Na és akkor most vegyük sorra az Evan Blass által közzétett sajtófotókat és tulajdonságokat. A képek több szögből és néhány kiegészítő társaságában mutatják be a készüléket. A Mark II-es Xperia 5 előlapjára egy 6,1 hüvelykes FHD+ felbontású OLED kijelző kerülhet, a megszokott 21:9-es képaránnyal. A panelt állítólag 120 Hz-es képfrissítéssel vértezi fel a gyártó. Az újdonság hátoldalára is három 12 megapixeles szenzor kerülhet, méghozzá egy f/1.7-es főkamera, egy 124 fokos betekintési szöggel bíró ultraszéles lencse, valamint egy 3x-os optikai zoomot biztosító telefotó szenzor.A telefon tetején egy 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozót is találunk majd.Egyelőre ismeretlen szintű IP-besorolás is várható.Továbbra is adott lesz a DualShock 4 kontrollerek támogatása.A vezeték nélküli kivetítés is opció lesz.
Game Mode beállítási lehetőségei:Az Xperia 5 II mellé megvásárolhatunk majd egy hivatalos Sony tokot, beépített kihajtható támasztékkel.Forrás: Twitter / Evan Blass


Pár nappal ezelőtti renderképek:


További képek