A Nintendo régóta várt online szolgáltatása végül szeptemberben érkezik, és ez számos előnnyel jár, mint például az adatok felhőbe történő mentése.

Hirdetés

A Nintendo Switch Online egy fizetős szolgáltatás nagyjából olyan mit a PlayStation Plus vagy az Xbox Live Gold. Nagy öröm lehet a Swtich tulajdonosoknak, ugyanis az online szolgáltatás jó pár előnnyel jár.

 

Az előfizetők hozzáférnek több játékhoz is, amikkel “ingyenesen” játszhatnak. A megerősített címek közé tartozik a Balloon Fight, a Dr. Mario, a Super Mario Bros. 3, a Donkey Kong, a Ice Climber, a Legend of Zelda, a Mario Bros., a Soccer, a Super Mario Bros és a Tennis.

Az Egyesült Államokban a felhasználók 3 féle előfizetés közül választhatnak: havi 3,99 dollár, negyedéves 7,99 dollár vagy éves 19,99 dollár. Illetve ezeken felül van egy családi csomag is ami 34,99 dollárba kerül és maximum 8 Nintendo fiókot lehet hozzákapcsolni. Nagyon valószínű, hogy Európában is ilyen előfizetési rendszer lesz.

A szolgáltatással az ingyenesen játszható játékokon felül, hozzáférést kapunk az online játékhoz, illetve a  Nintendo Switch Online okostelefon alkalmazást is használható, amivel leginkább csevegni tudunk. Alapvetően mindkét szolgáltatás ingyenes volt, de a Nintendo már akkor kijelentette, hogy fizetősek lesznek.

A leghasznosabb azonban az előfizetésben a felhőbe mentés, minden mentésünket és adatunkat összeszinkronizálja a rendszer így azok biztonságban lesznek. Emellett az előfizetők akciókat és speciális ajánlatokat is kapnak.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.