A Nintendo régóta várt online szolgáltatása végül szeptemberben érkezik, és ez számos előnnyel jár, mint például az adatok felhőbe történő mentése.

Hirdetés

A Nintendo Switch Online egy fizetős szolgáltatás nagyjából olyan mit a PlayStation Plus vagy az Xbox Live Gold. Nagy öröm lehet a Swtich tulajdonosoknak, ugyanis az online szolgáltatás jó pár előnnyel jár.

 

Az előfizetők hozzáférnek több játékhoz is, amikkel “ingyenesen” játszhatnak. A megerősített címek közé tartozik a Balloon Fight, a Dr. Mario, a Super Mario Bros. 3, a Donkey Kong, a Ice Climber, a Legend of Zelda, a Mario Bros., a Soccer, a Super Mario Bros és a Tennis.

Az Egyesült Államokban a felhasználók 3 féle előfizetés közül választhatnak: havi 3,99 dollár, negyedéves 7,99 dollár vagy éves 19,99 dollár. Illetve ezeken felül van egy családi csomag is ami 34,99 dollárba kerül és maximum 8 Nintendo fiókot lehet hozzákapcsolni. Nagyon valószínű, hogy Európában is ilyen előfizetési rendszer lesz.

A szolgáltatással az ingyenesen játszható játékokon felül, hozzáférést kapunk az online játékhoz, illetve a  Nintendo Switch Online okostelefon alkalmazást is használható, amivel leginkább csevegni tudunk. Alapvetően mindkét szolgáltatás ingyenes volt, de a Nintendo már akkor kijelentette, hogy fizetősek lesznek.

A leghasznosabb azonban az előfizetésben a felhőbe mentés, minden mentésünket és adatunkat összeszinkronizálja a rendszer így azok biztonságban lesznek. Emellett az előfizetők akciókat és speciális ajánlatokat is kapnak.

Fodor Balázs

Webfejlesztő. Minden érdekel ami IT, ezenkívül videókat készítek és vágok, speciális effekteket készítek, képeket szerkesztek, és nagyon érdekel az IT Security.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.

tizenöt − tizenegy =