Négy hátlapi kamerával és kis méretű notch-csal érkezhet a Huawei 2019-es zászlóshajója.

Hirdetés

A korábban közzétett információk azt állították, hogy már a P30 Pro is kijelzőbe épített kamerával érkezhet. Azonban Ice Universe és Benjamin Geskin szerint a zászlóshajó esetében továbbra is a notch-csot választhatja majd a kínai gyártó.

Természetesen, ahogy már korábban közzétett cikkeinkben is olvashattátok, a Huawei és a Honor sem tétlenkedik a lyukas kijelző bevezetésével kapcsolatban. Ugyanis a Nova 4 holnap, azaz december 17-én, míg a View 20 (kínai verziója) december 26-án fog debütálni.

Benjamin Geskin egy renderképet is közzétett a Huawei P30 Pro-ról, amely szerint a készülék kijelzője felett egy vízcsepp alakú notch, a hátlapján pedig Leica lencséket alkalmazó, négy érzékelőből álló kameramodul kaphat helyet. A kamerák mellett két LED villanót is láthatunk.

Lehetséges, hogy még túl koraiak ezek a találgatások, azonban a feltételezések szerint, a zászlóshajó készülék Kirin 980 lapkakészlettel, akár 12 GB RAM-mal és egy 38 megapixeles Sony IMX607 érzékelővel is rendelkezhet majd. A kiszivárgott információk szerint, a P30 Pro kijelzőit az LG vagy a kínai BOE szolgáltathatja.

Így teljesítenek a gyártók gyorstöltési szabványai

Forrás: 1, 2

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.