Ravpower Ac Outlet 20100 mAh Power Bank teszt

Sok power bankkal volt már dolgom, de ilyennel még nem. Magát a Ravpower márkát is csak most ismertem meg, az amerikai vállalat külső akkumulátorokat és egyéb hasonló termékeket készít és gondosan figyelnek arra, hogy a termék minden része minőségi legyen.

Ti kérdeztek, mi válaszolunk!
Először nem gondoltam volna, hogy izgalmas termék lesz számomra egy újabb power bank, hiszen rengeteget teszteltem, de olyan eszközt még nem láttam amibe AC hálózati adaptert is be lehet dugni. Ez pedig számos plusz felhasználást ad egy külső akkumulátornak. Működtethetünk róla szakáll vagy hajvágót, lámpákat, ventillátorokat, kissebb konyhai eszközöket vagy szépségápolási kütyüket. Ezeken felül pedig van egy Type-C és egy iSmurt USB bemenetünk is, amin keresztül tölthetjük telefonunkat, tabletünket, Macbookot, drónokat, akciókamerákat és így tovább. Ha érdekel a termékről a videós teszt:
Ami a dobozban van:
  • Ravpower Ac Outlet 20100 mAh power bank
  • Táska (amiben a tartozékokat is tárolhatjuk)
  • Kisebb kis zsák (amiben magát a power bankot tudjuk elhelyezni)
  • Hálózati adapter a töltéshez
  • Univerzális AC átalakító
  • Rövidebb USB-B kábel
  • Hosszabb USB-B kábel
  • Használati útmutató
A termék első fogásra nagyon minőséginek tűnik és egyébént az is, a külső borítás puhább selymes műanyagból van, aminek rettentően jó a tapintása. Nagyon egyben van, masszív és emellett jól néz ki. Alul és felül is kapott szellőző nyílásokat, hogy ne melegedjen túl. A power bank tetején találjuk a csatlakozókat, egy AC hálózati bemenetet, egy Type-C bementet, egy iSmart USB portot, az akkumulátor töltéséhez szolgáló bemenetet és egy bekapcsológombot. Az eszköz automatikusan bekapcsol, ha beledugunk valamit. Ha szeretnénk látni, hogy mennyire van feltöltve, akkor a bekapcsológombot 3 másodpercig nyomva tartva tudjuk ezt megtekinteni. Mint már említettem, az aksi 20100 mAh-s ami azért elég egy ideig, persze ez függ attól, hogy hogyan és mire használjuk. Köszönhetően a hálózati adapternek, mindössze 4 óra alatt teljesen fel tudjuk tölteni. A termék mindenféle védelemmel el van látva: áramszünet, túlfeszültség elleni védelem. Összeségében szerintem ez egy nagyon jó kis termék, széles felhasználási körrel, nagy kapacitással, minőségi anyaghasználattal, így bátran ajánlom mindenkinek!