A pletykák szerint érkezőben a Huawei új okosórája. A Huawei Watch GT várhatóan október 16-án fog bemutatkozni, ugyanazon a napon, amikor a Mate 20 szériáról is lerántják a leplet.

Hirdetés

Az új Huawei okosórát egyébként az USA-ban FTN-B19 modellszámmal már engedélyezte a Federal Communications Commission (FCC), így az eszköz specifikációjának nagy részét is megtudhattuk. Az FCC-s dokumentumok szerint, a Watch GT 410 mAh-s akkumulátort kap, valamivel kisebbet, mint a Watch 2 (410 mAh), azonban a legújabb Snapdragon 3100 viselhető eszközökbe szánt processzornak köszönhetően így is jelentős üzemidő javulás várható. Az okosórát az USB Type-C-vel ellátott töltőpaddal tölthetjük majd, de támogatni fogja az 5 W-os vezeték nélküli töltést is. Továbbá a GPS és az NFC chip sem marad ki az eszközből.

A Slasleak oldalán látható kiszivárgott promóciós képeknek köszönhetően a funkcionalitás tekintetében is okosabbak lehettünk. Számos sporttevékenység közül válogathatunk majd, mint például a futás, kerékpározás, úszás, hegymászás, túrázás, triatlon stb.

Az akkumulátor üzemidő tekintetében normál használat mellett 14, always-on üzemmódban 7 napig, GPS módban pedig 20 órán keresztül fogja bírni az óra egyetlen feltöltéssel.

 

Ilyen memória felszereltséggel jönnek a Mate 20 széria nagyágyúi

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.