Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #23

Nem lesz rossz ez a hét sem a PS Store-on való játékmegjelenések szempontjából. Érkezik a Far Cry 5 első kiegészítője, a Hours of Darkness, a MotoGP legújabb része, valamint a Onrush is.

ByTech YouTube csatorna

Far Cry 5 – Hours of Darkness

Végre érkezik a Far Cry 5 első DLC-je. A Hours of Darkness a vietnami háború alatt játszódik, főszereplője a Hope megyei Wendell "Red" Redler, akinek az a feladata, hogy a fronton fogságba esett csapattársait kell kimenekítenie. Szólóban és kooperatív módban is végigjátszható. A Survivor Mode során véges erőforrásunk és felszerelésünk lesz, minden tőlünk telhetőt meg kell tenni, hogy túléljük Vietnámot. Az Action Movie Mode-ban a darálás kerül a főszerepbe.
Megjelenés: június 5., kedd  

MotoGP 18

A héten jön a legrealisztikusabb motorverseny legújabb része. Az Unreal Engine 4 alapú játék látványvilágára nem lehet majd panaszunk. A 3D-s szkennelésnek köszönhetően a motorosok valódi arcát látjuk viszont, a pályák pedig 1:1-es arányban lettek megalkotva, a fotogrammetriai technológiának köszönhetően. Rajtrács, pódium és box utca új, élethűbb átvezetővideókat kapott. Az újraírt AI, a motor tulajdonságok és az ütközés rendszer segítségével a motor a valóságnak megfelelően fog sérülni. A Grand Prix játékmódban, a népszerűségünk növekedésével párhuzamosan egyre jobb és jobb csapatok ajánlatai közül választhatunk.
Megjelenés: június 7., csütörtök  

Onrush

A Onerush zárt béta már három héttel ezelőtt kiadásra került, a héten pedig végre meg is jelenik a játék. A játékban különböző időjárási körülmények között száguldozhatunk autóval vagy motorral, aszfalton vagy murván, ha éppen nem a levegőben tartózkodunk egy-egy hatalmas ugratást követően.
Megjelenés: június 5., kedd  

The Elder Scrolls Online: Summerset Isle

A Summerset több, mint 30 órás új történetvonalat és egyéb prémium tartalmat biztosít az Elder Scrolls Online játékhoz, és hihetetlen élményt kínál mind az ESO veteránoknak, mind a kezdőknek. Csatlakozhatnak a Psijic Order rendhez is, ahol új képességeket tanulhatunk. Jewelry Crafting néven egy új crafting skill is bekerül a játékba, valamint új PVE tartalmakat is kapunk.
Megjelenés: június 5., kedd  

Vampyr

A Vampyr egy sötét hangulatú akció RPG. A 20. századi Angliában játszódik, amikor a spanyolnátha megállíthatatlanul szedi az áldozatait. London utcáit félelem, erőszak és betegség járja át. Ebben a teljesen rendezetlen és kihalt városban, azok a szerencsétlenek, akik kimerészkednek az utcára, Anglia legfélelmetesebb ragadozóival találják magukat szemben, a vámpírokkal. A káoszból egy új meggyötőrt lélek emelkedik fel. Játékosként a saját döntésünk, hogy hogyan szerzünk új képességeket, amely nagyban meghatározza a játék kimenetelét. A kibírhatatlan szomjúság egyfolytában arra ösztönöz, hogy ölj. Miközben próbálunk ember maradni, a döntéseink nagyban meghatározzák a főhős végzetét.
Megjelenés: június 5., kedd   Előző heti megjelenések:

Ez is érdekelhet

       
Forrás: PlayStation