A múlt heti megjelenések a God of War és a Yakuza 6-nak köszönhetően eléggé magasra tették a lécet, nézzük milyen ütősebb PlayStation Store megjelenésekre számíthatunk a héten.

Hirdetés

 

Demons Age

A Demons Age segítségével újraélheted a múlt leghíresebb szerepjátékainak hangulatát modern látványvilággal és vadonatúj játékmenetbeli elemekkel megbolondítva.

 

Megjelenés: április 27., péntek

 

Detroit: Become Human Demo

A Detroit: Become Human a nem oly messzi jövőbe repít minket, ahol három különböző karakter irányítására lesz lehetőségünk, és mi döntjük el, hogy miképp formáljuk a három szereplő történetét.

A demó az első küldetést tartalmazza, ami nagyjából 15-30 percnyi játékmenetet jelet, de ez idő alatt nagy vonalakban megismerhetjük a játék rendszerét, hogy a döntéseink milyen hatással vannak a történetekre. Az első küldetésnek akár három különböző befejezése is lehet.

 

Megjelenés: április 24., kedd (teljes játék: május 25.)

 

Emily Wants To Play Too

Egy szerencsétlen pizzafutár rossz házat választott a kiszállítás során. Odaér a házhoz, aminek rideg ajtaja nyitva áll, a világítás pedig fel van kapcsolva. A futárnak azt az üzenetet hagyták, hogy jobbra menjen be, de ő belép a nyitott ajtón. Az ajtó hirtelen becsukódott a srác pedig egész éjszakára ott rekedt. Ebben a furcsa házban kell túlélned az éjszakát egy pizzafutárral. Fedezd fel a szokatlan történetet Emilyről, szüleiről és a babákról. Jó stratégiát kell választanod hogy túléld az éjjelt, különben Emily és a babák áldozata leszel.

 

Megjelenés: április 24., kedd

 

Marvel’s Avengers: Infinity War Movie Level Pack

Az új Bosszúállók: Végtelen háború című film kapcsán kap DLC-t a Super Heroes 2. Át kell jutnunk Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, Groot és Attilan szintjein, hogy betörhessünk a Black Bolt trónterembe. A játék közben a filmből ismert jelenetek valósulnak meg.

Megjelenés: április 24., kedd

 

Two Swords of Ditto

A The Swords of Ditto című akció-szerepjáték története szerint 100 évente visszatér Mormo, akivel csak a kiválasztott harcos veheti fel az küzdelmet, aki méltó arra, hogy a legendás kardot forgassa. Küldetések során változó világokat, titkos búvóhelyeket fedezhetünk fel, és fejleszthetjük magunkat, végül amikor elérünk Mormo tornyához, ott szembenézhetünk a főgonosszal, kizárólag egy szál karddal.

 

Megjelenés: április 24., kedd

 

Előző heti megjelenések:

Visszatér Kratos és Kiryu – PlayStation Store megjelenés #16

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: PlayStation

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.