Öt nagy PlayStation Store megjelenés, ami a héten érkezik #13

Ti kérdeztek, mi válaszolunk!
A holnapi napon végre megjelenik az év egyik legjobban várt játéka, a Far Cry 5. Nézzük meg, hogy még milyen ütősebb megjelenésekre számíthatunk a PlayStation Store-ban a 13. héten.    

Far Cry 5

Hope megye ad otthont a Far Cry 5 végítélet fanatikus szektájának, élükön az önjelölt próféta Joseph Seed-del, aki erőszakkal átveszi az uralmat az egykor békés terület felett, neked pedig lángra kell lobbantanod az ellenállás szikráját, hogy felszabadítsd a megostromlott közösséget! Fedezd fel Hope megye folyóit, vidékeit és egét a Far Cry sorozat valaha volt legnagyobb testreszabható fegyver és jármű arzenáljával. Találkozz számos emlékezetes karakterrel, toborozz magad mellé harcostársakat vagy állj össze egy barátoddal és terítsétek le együtt a szektát a kétjátékos kooperatív módban, ami az egész kampányra kiterjed. Emellett most először saját élményeket is teremthetsz a játékban megtalálható szerkesztővel, az így készített küldetéseket pedig akár haverjaiddal közösen is átélheted.
  Megjelenés: március 27., kedd  

Fortnite Battle Royal: Starter Pack

A pack tartalma:
  • 500 + bónusz 100 V-buck
  • Rouge Agent (csak Battle Royale módban)
  • Catalyst Back Bling  (csak Battle Royale módban)
Megjelenés: március 27., kedd  

MX vs ATV All Out

Egy nagy, nyitott világban mutathatjuk meg, hogyan bánunk a crossmotorokkal, a quadokkal, és az UTV-kkel. Ötféle játékmódban versenyezhetünk, fejleszthetjük járműveinket és kölönböző motoros ruhába öltöztethetjük karakterünket. 16-fős online és 2-fős osztott képernyős mód is elérhető a játékban.
  Megjelenés: március 27., kedd  

Tera

A Tera egy MMORPG játék, amely most költözik át a konzolokra is. A világot, amelyben a TERA játszódik, két titán „álmodta” életre, hogy mindenféle fajok egyesüljenek ott, és szembenézzenek a szörnyűséges gonosszal, amely sötétséget hoz.
  Megjelenés: március 27., kedd  

Batman: The Enemy Within – Episode 5

A záró epizódban rengeteg szálon futhat a cselekmény, és akár két teljesen más Jokert is kaphatunk a végére.
  Megjelenés: március 27., kedd   Forrás: PS blog  

Ez is érdekelhet