Nyereményjáték: Legyen a 3 gamer termék egyike a Tiéd!

Jó hírünk van! Kaptunk két gamer billentyűzetet és egy egeret, amiket ki fogunk sorsolni közöttetek. UPDATE: A játék véget ért, gratulálunk a nyerteseknek! :)

A három termék a PCBolt.eu jóvoltából került hozzánk tesztelésre, amelyeket meg is kaptunk örökbe, de mi inkább úgy gondoltuk, hogy egy nyereményjáték keretében kisorsoljuk közöttetek. A játékot a cikk végén találod majd, de előbb bemutatnám a nyereményeket.  

Cougar Vantar

A Cougar Vantar egy slim billentyűzet, tehát lapos billentyűkkel rendelkezik. A billentyűzetet egy RGB LED öleli körül és persze háttérvilágítással is rendelkezik, 8 különféle effekt közül választhatunk. Részletes teszt az alábbi videóban.
 

Hama uRage Exodus Macro 2

A Cougar Vantarral ellentétben, a Hama uRage Exodus Macro 2 egy nagyobb és magasabb gombokkal rendelkező gamer billentyűzet. Az elérhető áru periféria ideális FPS, RTS, RPG és MMO játékokra, 4 programozható makró billentyűt és 2 további multimédiás gombot kapott. Támogatja az anti-ghostingot, három különböző színben tud világítani (kék, piros, rózsaszín), a csuklótámasznak köszönhetően pedig kényelmesen használható. Részletes teszt a videóban.
 

Rampage SGM-RX9

A Rampage SGM-RX9 egy gamer egér, ami maximum 4500 DPI felbontást támogat, de ha ez túl sok nekünk, akkor további három fokozat közül választhatunk a +/- gombok segítségével (800, 1200, 3000 dpi). Összesen 8 gomb került fel az egérre és természetesen gamer termék lévén a logó LED megvilágítást kapott, de világít még az oldala és a görgő is. Az egér mellé jár egy nem túl nagy, azonban egész minőségi egérpad. Részletes teszt a videóban.
 

A játék menete

  • Jelentkezz be az alábbi Gleam.io widgetben, Facebook fiókoddal vagy név és email párossal.
  • Az első feladat, hogy iratkozz fel a Youtube csatornánkra.
  • Utána pedig további három opcionális feladat jelenik meg a nyerési esélyed növelése érdekében.
  Itt tudsz a játékra jelentkezni: ByTech Nyereményjáték Amennyiben nem működne a beágyazott widget kattints ide! Ha esetleg elakadtál volna, akkor ebben a videóban bemutatjuk a Gleam használatát:
 

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)