Tavalyi csúcshardver és elavult dizájn. Vajon az öt hátlapi kamera feledteti majd mindezt?

Hirdetés

A Nokia 9 PureView részleges specifikációját az Android Enterprise oldala leplezte le, tehát ez a mobil ott lesz az üzleti felhasználásra ajánlott készülékek között.

Az korábban kiderült már, hogy sajnos csak a tavalyi Qualcomm csúcsprocesszor, a Snapdragon 845 fog helyet foglalni a motorháztető alatt. Operatív memória tekintetében mindössze szerény 4 GB-ot kap a készülék, 128 GB belső tárhely társaságában. Legalábbis a képen ez látható, azonban az sokkal valószínűbb, hogy 6 vagy 8 GB RAM-mal érkezik majd. A Nokia 9 PureView előlapjára egy 6 hüvelykes kijelzőt szerelnek. A telefon az Android Pie operációs rendszert kapja előre telepítve.

Dizájn tekintetében sem fog maradandót alkotni a készülék, elég méretes káva fogja körülölelni a kijelzőt. Ez önmagában eddig elég kevésnek tűnik, hiszen gyakorlatilag egy tavalyi csúcshardverről beszélhetünk, bár már 2018-ban is elvétve találtunk 4 GB RAM-mal szerelt zászlóshajót. Van még viszont valami, ami kihúzhatja a slamasztikából a Nokia 9-et. Ez pedig az öt hátlapi kamera, amelyeknek tulajdonságairól még nem sok mindent tudni.

Kíváncsian várjuk, mit fog alkotni a HMD Global, de már nem kell rá sokat várnunk, ugyanis a hamarosan megrendezésre kerülő MWC-n mindenre fény derül.

Korábbi pletykák:

Nokia 9 PureView: Élőképeken az öt kamerás szörnyeteg

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.