MSI CREATOR 15 - Erőteljes és sokoldalú laptop szakemberek számára

A legújabb 10. generációs CPU-val és az NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU-val biztosítja az elegendő energiát ötleteid megvalósítására.

Weboldal készítés kedvező áron!

Az MSI, az első Mini LED kijelzős laptop - a Creator 17 - sikeres megjelenését követően bemutatta a kategóriában legjobb laptopok egy újragondolt, professzionális tartalomgyártóknak tervezett változatát - a Creator 15-öt! A Creator 15 minden fontos funkcióval rendelkezik, amire az animátoroknak, a filmkészítő szakembereknek és a 2D-s alkotóknak csak szüksége lehet.

  A legújabb, 10. generációs Intel® Core i7 H sorozatú processzorral és az NVIDIA® GeForce RTX SUPER grafikus kártyával minden elképzelésed megvalósíthatod, az érintőképernyő pedig nagyobb hatékonyságot biztosít a korlátlan kreativitásod kibontakoztatása érdekében.40%-os teljesítménynövekedés

A Creator 15 erőteljes alumínium burkolattal és alacsony profilú, homokfúvott, karbon szürke megjelenésével minimalista, mégis professzionális hatást kelt. Azonban a lenyűgöző burkolat alatt semmi sem hétköznapi! A nagy teljesítményű processzormag egy ultravékony kialakítású laptopba került. A legújabb, 10. generációs Intel® Core™ i7-10875H processzor, amely akár 40%-kal gyorsabb szoftveres teljesítményt nyújt a 8 magnak köszönhetően, valamint a világ legerősebb NVIDIA GeForce RTX GPU-i csúcsminőségű  renderelést biztosítanak.

Az új generációt multitasking és profi szintű feldolgozási feladatokra tervezték, legyen szó akár grafikai tervezésről, videószerkesztésről, vagy 3D renderelésről. A Creator 15 minden elvárást felülmúl, hogy valóra válthassa elképzeléseid.
A Creator 15 nagy teljesítménye ellenére nem melegszik túl. Az túlmelegedés elkerülése érdekében hatékony hűtési rendszerrel rendelkezik: a 0,1 mm-es szuper vékony ventilátor lapátokkal 15%-kal jobb légáramlást tesz lehetővé, a 25%-kal szélesebb hővezető csövek pedig kiváló hőelosztást biztosítanak a CPU optimális működése érdekében.


Fotórealisztikus vizuális élmény az MSI TRUE PIXEL kijelzővel

Egy másik érv a Creator 15 választása mellett, a ragyogó kijelző! Függetlenül attól, hogy videó streaming-re, vagy érintés alapú fénykép nézésre használod, a Creator 15 panelje élénk színű, világos képmegjelenítésre képes. A panel a már jól ismert MSI True Pixel kijelző technológiával van konfigurálva.

A szemet gyönyörködtető kijelző valósághű képalkotást biztosít 4K-s felbontással, a 100%-os AdobeRGB lefedettség pedig garantálja az élénk színmegjelenítést. A gyárilag előre kalibrált Delta-E <2 pontosság mellett a True Color Technology különféle üzemmódokat biztosít, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a különböző alkotási feladatokhoz.

Mindezek mellett Calman tanúsítvánnyal rendelkeznek a lenyűgöző vizuális élményért, amely különösen előnyös fotó realisztikus művek létrehozásán dolgozó 3D animátorok számára.Professzionális tartalomgyártóknak készült

A Creator 15 kiegészítette az alapvető csomagokat olyan funkciókkal, amelyekre egy professzionális tartalomgyártónak csak szüksége lehet. A teljes méretű SD kártyaolvasó lehetővé teszi a 4K-s videók és fényképek gyors másolását. Kevesebb, mint 30 másodperc alatt akár 500 fényképet is képes átmásolni! Az MSI saját fejlesztésű Duo Wave hangszóró passzív membránjai fantasztikus akusztikát biztosítanak.

A Creator 15 egyéb kiváló funkciói közé tartozik a 99,9 Whr-es akkumulátor, amely akár 9 órás üzemidőt tesz lehetővé. A Thunderbolt 3 (C-típusú) portok továbbá biztosítják a laptop töltését hordozható akkumulátorral, vagy egy kisebb Type-C adapterrel.

Ahelyett, hogy a webkamera a képernyő alján kapott volna helyet, a Creator 15 IR HD megoldása a képernyő felett található meg. A webkamera kritikus jelentőséggel rendelkezik az otthoni és a távoli munkavégzés során, a beépített megoldás pedig közel valósághű megjelenést biztosít, hogy kapcsolatba léphess szeretteiddel, kollégáiddal és ügyfeleiddel. Az IR arcfelismerő rendszer felgyorsítja a bejelentkezést, így háromszor gyorsabban léphetsz be laptopodba, mint amennyi időre lenne szükség jelszavad begépeléséhez.