A Mi Mix 3 újabb változatát mutatta be a gyártó, amely több változáson is átesett az alapmodellhez képest.

Hirdetés

A Xiaomi néhány napja jelentette be Mi 9 zászlóshajó szériáját. Azonban már itt is a folytatás, ugyanis a tavaly bemutatott Mi Mix 3 továbbfejlesztett, 5G képes változata is debütált az idei MWC-n.

A telefon számos pontban különbözik az alapmodelltől. A motorháztető alá tekintve az aktuális zászlóshajó Snapdragon 855 látványa fogad bennünket. Az 5G adatkapcsolatot a Qualcomm X50 modem biztosítja. Akkumulátor tekintetében egy 3.800 mAh-s telep szolgáltatja számára a tápellátást, míg a Mi Mix 3 esetében csak egy 3.200 mAh-s változatról beszélhettünk.

A specifikáció további részleteit tekintve minden maradt a régi. A Mi Mix 3 5G továbbra is megtartotta a 6,39 hüvelykes, FHD+ OLED kijelzőt. A hátlapján a korábbi kameramodul kapott helyet, amely egy 12 megapixeles Sony IMX363 főérzékelőt és egy 12 megapixeles Samsung S5k3M3 másodlagos érzékelőt tartalmaz. A szelfik készítéséhez a Xiaomi meghagyta a 24+2 megapixeles érzékelőket is, amelyek használatához ebben az esetben is a csúsztatható mechanizmushoz lesz a segítségünkre.

A Mi Mix 3 5G 599 eurós (190.563 Ft) áron, fekete (Onyx Black) és kék (Sapphire Blue) színekben, illetve 6 GB RAM-mal és 64/128 GB belső tárhellyel kerül majd forgalomba. A készüléket májustól vásárolhatjuk majd meg, azonban még nem tisztázott, hogy mely régiókban lesz elérhető.

Hivatalos a Xiaomi Mi 9 és a Mi 9 Transparent Edition

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.