A Honor a tegnapi napon jelentette be 8X és 8X Max középkategóriás készülékeit, amelyek mellett helyet kapott még az új Band 4 is.

Hirdetés

Az új okoskarkötő számos új és érdekes funkciót hozott magával.

A legnagyobb változás a kijelzőt éríntette, ami az új verzióban egy színes AMOLED panel és 0,9 hüvelyk méretű lett. A másik új és legfontosabb funkciója a pulzus folyamatos figyelésének támogatása, amelyre más okoskarkötők nem képesek és csak időközönként végeznek pulzusmérést. A pulzusszámot visszajelző diagramot az alkalmazásban érhetjük el, de természetesen az eszköz természetesen figyelmeztet minket, ha esetlegesen túl magas lenne a mért érték.

A Honor Band 4 NFC-vel is rendelkezik, illetve továbbra is figyeli lépéseink számát, sebességünket, az elégetett kalóriák számát és a megtett távolságot is. Az eszköz akár 50 méterig vízálló, így nyugodtan használhatjuk akár úszás közben is.

A karkötő Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül képes a csatlakozásra, olyan készülékeinkhez amelyek iOS 9.0 vagy újabb és Android 4.4 vagy újabb operációs rendszer verzióval rendelkeznek. Méreteit tekintve 43 x 17,2 x 11,5 mm-es. A Honor az akkumulátor kapacitásáról nem árut el információt, de azt elmondták, hogy akár 14 napig is kitarthat egy töltéssel, amennyiben a pulzusszám ellenőrzést nem végeztetjük vele folyamatosan.

A Honor Band 4 199 dolláros áron, rózsaszín, fekete és kék színben érhető el. Az előrendelés már meg is kezdődött, a tényleges értékesítés pedig szeptember 11-én veszi kezdetét.

Megérkezett a Honor 8X és 8X Max

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.