Március közepén jöhet az iPhone 9 /SE2/

Az eddigi pletykák idei első negyedévben történő megjelenést taglaltak, még mindig nincs meg a pontos dátum, de már egyre közeledünk felé.

ByTech YouTube csatorna

A neves szivárogtató Evan Blass (@evleaks) állítása szerint az Apple március közepén szándékozik majd bemutatni a 2016-os iPhone SE utódját, amelynek a neve továbbra sem kőbe vésett, leginkább az iPhone 9 és az iPhone SE2 név körül pörögnek.A korábbi renderképek és a legtöbb pletyka is azt taglalja, hogy gyakorlatilag az iPhone 8 dizájnját látjuk majd viszont, amely azt is jelenti, hogy visszatér a TouchID-s home gomb és a kijelző alatti/feletti óriás káva. De olyan hírek is felröppentek már, hogy Face ID-s megoldással érkezik az új kompakt mobil. Kíváncsian várjuk, hogy végül melyik utat választja majd az almás vállalat.

Ami az iPhone 9 várható specifikációját illeti, az iPhone 11 modellek fedélzetén megtalálható A13 Bionic processzort fogja kapni az új Apple mobil is, 3 GB RAM (1 GB-tal kevesebb, mint az iPhone 11-ben), valamint 64 vagy 128 GB belső tárhely társaságában. Az egyetlen hátlapi kamerát kapó készülék szürke, ezüst és piros színekben is megvásárolható lesz. Az árazás tekintetében az alapmodell 399 dolláros árcédulát kaphat majd a nyakába.


Forrás: Twitter/Evan Blass