Magyarországra érkezett a Honor 20e

A kicsit már koros Kirin 710 processzor jelenlétének köszönhetően a Google szolgáltatásai is a fedélzeten vannak.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Honor 20e hátoldalán triplalencsés kamerarendszer kapott helyet, ami egy 24 megapixeles főkamerát (f/1.8), valamint egy 8 megapixeles  ultraszéles látószögű szenzort és egy 2 mélységérzékelőt vonultat fel. A készülék hátlapjának színe dinamikus, prizmaszerű átmenetben tündököl, az előlapon pedig 6,21 hüvelykes, 2340 x 1080 pixeles felbontású LTPS panel foglal helyet. A megjenítőbe nyúló vízcsepp notch egy 8 megapixeles szelfikamerának nyújt menedéket.
Az okostelefonban a nyolcmagos Kirin 710 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely (ami microSD kártyával 512 GB-ig bővíthető) és 3400 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet. Egy szoftveres érdekességet is kapunk az AI Elevator Mode-dal, ami automatikusan felismeri, ha liftbe lépünk vagy onnan kiszállunk, és a gyártó állítása szerint másodperceken belül  visszaállítja a 4G kapcsolatot. 

 A Honor 20e Google szolgátatásokkal már elérhető Magyarországon, ami pedig az árát illeti, 59.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói árcédulát akasztottak a készülék nyakába. Éjfekete és fantomkék színek közül választhatunk.


Forrás: Honor


Honor mobilod van vagy csak szereted magát a márkát? Akkor csatlakozz Facebookon a Honor Magyar közösség csoportunkba!