Két Snapdragon 855-ös telefonon is dolgozik a Xiaomi

A Xiaomi még továbbra is versenyben van, és akár a világon elsőként piacra is dobhatják Snapdragon 855-tel ellátott készüléküket.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A Xiaomi elég jól áll az első forgalomba kerülő, Snapdragon 855-tel ellátott készülék versenyében, mivel két, a lapkakészlettel ellátott eszközön is dolgoznak. Sőt a gyártó a szoftveres teszteken is túl van, valamint mindkét eszköz járt már a Geekbench-nél is. Ez azt sugallja, hogy már nagyrészt túl lehetnek a készülékek hardveres és szoftveres optimalizálásán is. Ettől függetlenül a Xiaomi Cepheus és a blackshark skywalker is elmarad a Sony Xperia XZ4 többmagos teljesítményétől. Nyilvánvaló, hogy a fent említett neveket csak a fejlesztés idejére kapták a telefonok. A korábbi információk alapján a Cepherus várhatóan Mi 9 néven, vagy a Mi MIX 3 5G-s változataként, míg a blackshark skywalker a Black Shark vonal egy új tagjaként debütál majd.

De nézzük is a tesztek eredményeit!

A Xiaomi Cepheus az egymagos teszten 3475, míg a többmagos teszt során 10872 pontot ért el. Ehhez a Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészletét és 6 GB RAM-ot használtak. Szoftveresen pedig az Android 9 Pie volt jelen. A blackshark skywalker az egymagos tesztje során 3494, míg a többmagos teszten 11149 pontot ért el. Hardveres környezet tekintetében szintén a Snapdragon 855 lapkakészlet volt jelen, azonban itt már 8 GB RAM társaságában. Ebben az esetben is az Android 9 Pie operációs rendszert használták. Kíváncsian várjuk, hogy végül milyen néven és konfigurációval fog megérkezni a két eszköz.

Ez is érdekelhet

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)