Itt vannak az első képek a Sony Xperia 3-ról

A Sony Mobile eladásai a harmadik negyedévben 32 százalékkal csökkentek, azonban ez nem akadályozza meg abban a gyártót, hogy új készüléken dolgozzanak.

Ember legyen a talpán, aki követni tudja a japán gyártó telefon elnevezéseit, mióta elhagyták a középkategóriás XA, illetve a felső kategóriás XZ szériákat. Kínából érkező hírek szerint az Xperia 1 és az Xperia 5 után az új zászlóshajó az Xperia 3 nevet fogja kapni.

Az Xperia 3 működtetéséről várhatóan a december elején érkező Snapdragon 865 processzor fog majd gondoskodni. Ahogy az alábbi képen láthatjuk, a japán gyártó visszahozhatja az egykor jó pár készülékére jellemző ívelt hátoldali kialakítást. Ha visszaemlékszek, nekem egy Xperia J mobilom volt, ami mai szemmel borzasztónak tűnne, de az akkor igencsak jól festő műanyag hátlapja ívelt kialakítású volt.

A telefon előlapján várhatóan továbbra is notch és kameralyuk-mentes 21:9-es CinemaWide panel várható, amely biztosan OLED marad és kíváncsian várjuk, hogy a Sony is benevez-e a 90 Hz-es képfrissítésre.


Ez is érdekelhet:

Bemutatkozott a Sony Xperia 8


Forrás

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)