iOS-re is jön a Facebook Lite

A Facebook Lite még 2015-ben jelent meg Android platformra és eleinte csak a fejlődő országokban volt elérhető. Idén már eljutott az USA-ba és más fejlett országokba is, így épp itt az ideje az iOS-es megjelenésnek.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A Facebook már gőzerővel teszteli az iOS eszközökre szánt Facebook Lite appot, sőt állítólag a török felhasználók már akár telepíteni is tudják. A Facebook Súgóközpont egyelőre csak annyit ír, hogy:
Az iOS rendszerre készült Facebook Lite egyelőre nem mindenhol érhető el.
Az Androidos telepítő mérete mindössze 1,4 MB, de az iOS-es változaté is csak 5 MB. A főalkalmazáshoz képest a Facebook Lite for iPhone appnak sokkal kisebb az erőforrásigénye, valamint lényegesen kevesebb adatforgalmat fogyaszt. Tehát, hogy a magyar felhasználók mikortól telepíthetik, arról nincs még információ, az elsődleges prioritás valószínűleg a fejlődő országokat érinti. Facebook Lite AppStore link: itt (Itthon még nem érhető el, de a Facebook is erre a linkre hivatkozik Súgóközpontjában.)   https://bytech.hu/2018-q2-az-okostelefonokbol-szarmazo-profit-62-at-az-apple-rakta-zsebre/   Forrás: 9to5mac

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)