Így fognak kinézni az idén megjelenő új iPhone-ok [Videó]

Rengetegen várjuk már a legújabb iPhone-ok megjelenését, egyre több információ és videó jelenik meg az új mobilokról az interneten, azonban most egy újabb videón szemlélhetjük meg, hogyan is fognak kinézni a legújabb modellek.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Szinte minden nagyobb telefon megjelenése előtt találhatunk videókat, amelyekben az eszköz 3D-s modelljét készítik el az információk és szivárogtatások alapján. A mostani videó kicsit más, a készítő tovább ment és nemcsak 3D-s modellt szerkesztett a legújabb iPhone modellekből, hanem azokat ki is nyomtatta, így még jobban érzékelhető a méretük.
A telefonokhoz kiegészítőket gyártó cégekhez jóval a kiadás előtt megérkeznek a telefonok méretei és tervei, hogy fel tudjanak készülni a gyártásra és a vásárlókra. Valószínűleg a videó készítője is ezek alapján készítette el 3D nyomtatóval a telefonokat. Azért, hogy még élethűbb legyen az egész, a kezdőképernyőről matricát is ragasztott a műanyag modellekre. Ha az Apple a megszokott módon mutatja be legújabb készülékeit, akkor a hivatalos bemutatóra szeptemberben számíthatunk.

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)