Hivatalos képeken az (egyik?) Oppo Reno

Weboldal készítés kedvező áron!
Annyi a pletyka és a találgatás az Oppo hamarosan elrajtoló szériájáról, hogy lassan már csak vakarja a fejét az ember. Az eddigi információk az alábbi eshetőségeket boncolgatják.
  1. Jön egy mobil, amelynek fedélzetén a Snapdragon 855 csúcsprocesszor lesz megtalálható. Valamint, a hátoldalára egy triplalencsés kamerarendszer fel, amely egy különleges, 10-szeres optikai zoommal felvértezett lencsének is otthont adhat.
  2. Továbbá érkezik egy olyan készülék is, amelyben a Snapdragon 710 lapkakészlet fog felelni a működtetésért és egy duál kamerarendszert kap a hátoldal.
A kínai kiskereskedő JD.com oldalán utóbbi bukkanhatott fel, ugyanis a készülék hátulján nyomát sem látni az Oppo vezérigazgató, Brian Shen által is beharangozott tízszeres optikai zoomot biztosító lencsének. Minimum két oka lehet ennek, tényleg két mobil fog debütálni április közepén, vagy a nagy felhajtás érdekében csak füllentett egyet a kínai gyártó és egy középkategóriás készülék érkezik az új széria alatt. Hamarosan pontot tesznek az ügy végére.   A két hátlapi kamera egyike nagy valószínűséggel a mostanság igencsak felkapott 48 megapixeles szenzor lehet, amelynek társaságában egy széles látószögű vagy egy mélységérzékelő tevékenykedhet majd. Az előlapra minden bizonnyal egy 2,5D-s ívelt AMOLED kijelző kerül, amelyben elhelyezik az ujjlenyomat-olvasót is. A panelt egészen vékony keret öleli majd körül, ugyanis ahogyan a napokban bemutattuk mi is, egy egészen érdekes pop-up mechanizmus fogja előhozni szükség esetén a szelfikamerákat. A készülékről egy látványos videót is közzétett a gyártó:
[video width="1280" height="720" mp4="https://bytech.hu/wp-content/uploads/2019/04/v.f30.mp4"][/video]  
https://bytech.hu/egeszen-erdekes-szelfikameraval-erkezik-az-olcsobbik-oppo-reno/ Forrás: JD.com