Egy hónappal ezelőtt értesülhettünk arról, hogy a Galaxy A6 mellett, egy A6+ névvel rendelkező készülék is hamarosan érkezni fog. Most további információkat tudhatunk meg a készülékekről.

Hirdetés

Mostantól már csak két olyan információ van, amit nem tudhatunk az indonéziai hivatalos Samsung honlap alapján, a megjelenés dátuma, valamint az árazás. Ezek után valószínűleg nem kell sokáig várnunk a megjelenésre.

Akkor nézzük is a két telefont egyenként, hogy mire is számíthatunk.

 

Galaxy A6

A Galaxy A6 egy középkategóriás készülék, amely 5,6 hüvelykes, 18,5:9-es képarányú, 1480*720-as felbontású kijelzővel érkezik. A hátoldalán egy 16 megapixeles kamerát, ahogy az előlapon is egy hasonló teljesítményű 16 megapixeles kamerával szerelték fel. A hátsó kamera alatt található az ujjlenyomat-olvasó. A motorháztető alatt egy 8 magos, 1,6 GHz-res processzorral (valószínűleg egy Exynos 7870), 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel fog rendelkezni, amely akár 256 GB-ig bővíthető. Akkumulátorból egy 3000 mAh-s darabot fog kapni.

 

Galaxy A6+

A Galaxy S6+ specifikációja nem sokban tér el a kistestvérhez képest. A telefon 6 hüvelykes, 2220*1080 pixel felbontású kijelzőt, a kamerák tekintetében egy második 5 megapixeles hátlapi érzékelőt is kapott, az előlapi kamera pedig ebben verzióban 24 megapixeles. A processzora egy 8 magos, 1,8 GHz-es modell (valószínűleg egy Qualcomm Snapdragon 450 vagy SD 625). RAM tekintetében is növeltek, a Plus már 4 GB RAM-ot kapott, azonban a belső tárhely mérete egyáltalán nem növekedett, viszont ez már 400 GB-ig bővíthető microSD kártyával. Az akkumulátort is növelték, egy 3500 mAh-s telepet kapott.

 

 

Mindkét telefon felkínálja az arcfelismerő technológiát és hozzáférést biztosít a Samsung virtuális asszisztenséhez, a Bixby-hez, azonban csak a Bixby Vision, Home és Reminder érhető el velük. Valószínűsíthetően mindkét eszköz az Android 8.1 Oreo operációs rendszerrel fog érkezni.

A színválaszték nem lesz túl nagy, de legalább jó színeket ajánlanak. Mindkét készülék kék, fekete és arany színekben fog megjelenni.

 

Néhány napja szivárgott ki egy videó a Galaxy A6 készülékről:

Videón a Samsung Galaxy A6 (2018)

 

 

 

 

 

 

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.