Néhány hete elkezdtek szállingózni a hírek a Huawei P Smart 2019-es változatának érkezéséről. Láthattunk már renderképeket és állítólagos specifikációt is. A leendő középkategóriás készülék a napokban tesztkörön járt a Geekbench-nél.

Hirdetés

A múlt hónapban az FCC-s dokumentumokban egy a POT-LX3 modelszámmal rendelkező készüléket fedezhettünk fel. A Geekbench oldalán egy másik változatot láthatunk POT-LX1 modelszámmal. A Huawei P Smart (2019) az egymagos szintetikus teszten 1.517, míg a többmagos megmérettetésen 5.535 pontot ért el.

A benchmarking óriásnál járt tesztpéldányt egy 1,71 GHz alapórajelen ketyegő processzor működteti, amelyről már korábban kiderült, hogy a Huawei aktuálisan legfrissebb középkategóriás processzora, a Kirin 710. A lapkakészlet társaságában 3 GB RAM található meg, operációs rendszerként pedig az Android Pie-t futtatja.

A korábbi hírek szerint az előlapon egy vízcsepp alakú notch-csal ellátott, 6,2 hüvelykes megjelenítő lesz megtalálható. Továbbá, 3.320 mAh-os akkumulátorra, hátlapi duál kamerarendszerre és hátlapi ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk.

Renderképeken a Huawei P Smart 2019

 

(Forrás)

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.