Felbukkant a VMall.com-on a Huawei Nova 6

A Huawei által üzemeltetett online kiskereskedő oldalán mutatta meg magát a Nova legújabb generációja.

NoteWall.hu

A december 5-én érkező Huawei Nova 6 tehát megjelent a VMall-on, ahol is ugyan a készülék teljes specifikációját még nem tették láthatóvá, azonban megismerhettük a színváltozatait és a memóriafelszereltségeit.

A Nova 6 8/128 és 8/256 GB-os kiszerelésben kerül a boltok polcaira. A 4G-s verzió csak a 128 GB belső tárhely kapacitással lesz elérhető, fekete, kék és kék-lila átmenetes színekben. Az 5G mobilhálózatot támogató modell esetén mindkét konfiguráció választható lesz, és ebben az esetben piros színben is kérhetjük majd.A specifikációról tehát sajnos nagyjából ennyit tudhatunk a kínai gyártó által közzétett információk szerint, ami még a képekből kiderül, hogy a készülék tetején helyet kap egy 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó is. Továbbá az ujjlenyomat-olvasót nem a kijelzőbe integrálják, hanem a mobil jobb oldalára kerül, méghozzá a bekapcsológombra.

A kamerarendszer mellett egy "AI Camera | OIS Tele" feliratot láthatunk, tehát szokás szerint a szenzorok munkáját a mesterséges intelligencia fogja támogatni, továbbá a szöveg második fele pedig egy optikai képstabilizálással ellátott telefotó lencse jelenlétét erősíti meg.Az egyelőre még ismeretlen méretű és felbontású (6,44", és FulllHD+?) megjelenítő bal felső sarkában látható kameravájat, ha minden igaz egy 32 megapixeles és egy 8 megapixeles széles látószögű egységnek fog otthont adni, ugyanúgy, mint a nemrég bemutatott Honor V30 széria. A Nova 6-ot pár napja megizzasztotta a Geekbench (3.821 és 11.963 pont), ahonnan megtudhattuk azt is, hogy a telefon működtetéséről a Kirin 990 rendszerchip fog gondoskodni.
Bemutatkozott a kameralyukas Huawei MatePad Pro


Forrás: VMALL