Ez kell nekünk Bluetooth-os, okos zuhanyrózsa

A beszélő tükör után itt egy újabb gyöngyszem, a beszélő ,okos zuhanyrózsa. Enélkül el sem tudnám képzelni az életem.

ByTech YouTube csatorna

Aki ismer az tudja, hogy én egy nagyon technológia párti ember vagyok, ebben élek, dolgozom és ez a hobbim is. De nehéz megtalálnom az értelmet egy okos zuhanyrózsában. Persze technológiailag patent, minőségi anyaghasználat, vízálló, vezeték nélkül tölthető, hallgathatunk rajta zenét és, ha kedvünk tartja, még beszélhetünk is hozzá, ugyanis a drágábbik verzióban van Alexa.

A Moxie Showerhead-et a Kohler készítette,akik a prémium konyhai és fürdőszobai berendezéseikről híresek.  Kétféle verzióban lesz kapható, az alap modell 169 dollárba (~50.000 Ft) kerül és csak egy sima bluetooth-os hangszóróként szolgál, míg drágábbik testvére már fel van szerelve az Amazon okos asszisztensével. A drágábbik beszélő verzió 229 dollárba (~68.000 Ft) fáj.  

A Moxie Showerhead-et ugyanúgy fel kell helyezni a falra és be kell kötni, mint bármilyen más zuhanyrózsát, az elektronika pedig egy vízhatlan modulban található. Ezt a modult mágnesek tartják a helyén. 

Mivel a képen nem látunk kábeleket, joggal gondolhatjuk, hogy a termékben van akkumulátor és így is van. Természetesen az akkut vezeték nélkül tudjuk tölteni, ez mondjuk okos dolog, ha már a zuhanyt is tölteni kell legalább kábelezni ne kelljen.

A gyártó szerint a hangszórós alapmodell 6-7 órányi zenelejátszást tesz lehetővé, míg az asszisztenssel ellátott 5 óráig tud minket okosítani. Az, hogy mennyi értelme van egy ilyen terméknek úgy gondolom hosszasan lehetne beszélgetni, de döntse el mindenki maga. :D