Elegáns Power Bank - Ravpower 20100mAh teszt

Egyre több elektromosságot igénylő eszközt hordunk magunknál, legyen szó telefonról, fej vagy fülhallgatóról, tabletről, okosóráról és még sorolhatnám, így fontos, hogy megfelelő energiaforrás is legyen nálunk.

ByTech YouTube csatorna

Ebben segítenek a külső akkumulátorok, melyek évről-évre nagyobb kapacítással rendelkeznek. Ebben a cikkben a Ravpower 20100 mAh-s vésztöltőjét mutatom be nektek. Imádom, ha egy termék minőségi és figyelnek az apróságokra, de emellett persze tökéletesen el kell látnia a feladatát. 

A doboz egyszerű és letisztult, megtalálható rajta a vállalat logója, emblémái, sokat nem is érdemes róla beszélni. Kinyitva elénk tárul két kisebb zöld doboz, az egyikben maga a vésztöltő van, a másikban pedig kábelek és egy védőháló.

Van egy használati utasítás is, de nem hinném, hogy egy ilyen eszköznél szükség lenne rá. A kisebbik dobozban találunk egy hosszabb és egy rövidebb USB-B kábelt, egy Type-C átalakítót és a már említett védőhálót, amivel valamennyire megóvhatjuk a sérülésektől. 

A termék nevében is benne van, hogy 20100 mAh-s kapacitással rendelkezik és ami miatt kiemelkedő, az a Qualcomm QC 3.0 technológia. A Qualcomm chipsettel kompatibilis eszközök akár 75% -kal gyorsabban tölthetnek fel a hagyományos töltőkhöz képest. A Qualcomm QC 3.0 és a RAVPower iSmart technológiának köszönhetően egyidejűleg képes feltölteni „Gyorstöltéssel” rendelkező eszközt és egy normál készüléket (például iPhone, iPad). Körülbelül 35 perces töltési idő esetén az akkumulátort akár 80%-ra is feltölthető a QC 2.0/3.0 kompatibilis eszközöknél.

Csatlakozók :

  • USB bemeneti port típusa : Micro-USB + USB C
  • USB A kimeneti portok : 2 db

A készüléken található egy gomb, ezzel tudjuk aktiválni és ennek hatására villannak fel a LED fények, amikből 4 található, ezek segítségével tudjuk leolvasni, hogy mennyi kraft van még a töltőben. A Ravpower 20100 mAh-s külső akkumulátora egy remek termék, kiemelkedik a többi közül a minőségi kialakításával, a tartozékokkal és persze a QuickCharge 3.0-val.