Úgy tűnik, hogy érkezik az U11 EYEs utódja.

Hirdetés

A tajvani gyártó a Helio P35-ös középkategóriás készüléke mellett egy valamivel erősebb, Snapdragon processzorral szerelt okostelefont is bemutathat hamarosan. A tajvani NCC (National Communications Commission) már jóvá is hagyta a 2Q7A100 modellszámú eszközt. A tanúsítvány egy vázlatos tervet is tartalmaz, amely alapján arra lehet következtetni, hogy az U11 EYEs utódja érkezik. A tavaly januárban bemutatott mobilt egy Snapdragon 652 processzor működteti, a kijelzője felett pedig két 5 megapixeles szelfikamera található. A leleplezésének pillanatában sem számított már acélosnak az U11 EYEs hardvere, úgyhogy már igazán ráfér egy vérfrissítés erre a vonalra.

Ahogy skiccen láthatjuk, az új készülék is két szelfikamerával érkezhet, és sajnos a megjelenítő felett és alatt található keret nem igen akar zsugorodni. A HTC 2Q7A100 a múlt hónapban már az AnTuTu-nál is járt tesztkörön, ahol kiderült, hogy Android Pie fog futni rajta és egy 18:9-es képaránnyal és FullHD+ (1080 x 2160p) felbontással rendelkező kijelzőt kap. A Snapdragon 710 processzor, a 6 GB RAM és a 128 GB belső tárhely azt jelenti, hogy szokásától eltérően végre frissebb és időtállóbb hardverelemekhez nyúl a tajvani gyártó – értsd ezt a vállalat középkategóriás vonalára – és egy sokkal piacképesebb telefont rakhatnak le majd az asztalra.

Az NCC-s adatlap egy szürke színű modellt emleget, azonban várhatóan több színváltozatban is piacra dobhatják majd az egyelőre ismeretlen nevű készüléket.

 

Itt a HTC Android Pie frissítési ütemterve

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.