Sokan nem bíznak a DxOMark csapatának rangsorolásában, hiszen egyes gyártók erősen marketingeszközként használják a DxO-s eredményeket. Így az emberek sokasága abban a hitben van, hogy a vállalatok nagy befolyással vannak abban, hogy végül milyen értékelést kap a készülékük. Azonban tavaly a DxOMark rácáfolt ezekre a hiedelmekre és közleményt adott ki arról, hogy a teszt kimenetelébe semmiféle beleszólása nincs az okostelefon-gyártóknak.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónapig tartott a Huawei P30 Pro uralkodása, a március végén bemutatott készülék márkatársától, a Mate 20 Pro-tól vette át az első helyet. Egészen eddig, ugyanis a DxO munkatársainál járt tesztkörön a Samsung Galaxy S10 5G, ahol is rendkívül jó eredményt ért el, olyannyira, hogy a Huawei zászlóshajója kénytelen osztozkodni vele az első helyen.

Ahogyan az alábbi képeken jól látszik, míg a P30 Pro a fotózás terén, addig a Galaxy S10 5G a videók esetében teljesít egy picivel jobban, azonban összességében 112-112 pontot ér mindkét készülék hátlapi kamerájának teljesítménye.

Ezzel a TOP10 az alábbiak szerint fest immáron:

 

Hivatalos a forgó kamerás Samsung Galaxy A80

Forrás: DxOMark

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.