Drónválogatás kezdőknek

Összeállításunkban olyan drónokat mutatunk be melyek tökéletesek lehetnek kezdőknek játszani, illetve ismerkedni a drónokkal.

Syma X20W WiFi FPV HD kamerás kezdő drón (13.900 Ft)

A Syma X20W egy kisméretű HD kamerás drón, ami élőkép átvitelre is képes, így a telefonodon követheted a repülés minden pillanatát a quadcopter kameráján keresztül.

Megnézem


Syma X5HW 2,4 GHz HD FPV kamerás kezdő drón (18.900 Ft)

Az X5HW egy HD kamerával felszerelt kezdőknek is ajánlott Syma drón, amelynek a kamerájával fényképeket és videókat is készíthetsz a repülés során. Ráadásul WiFi kapcsolaton keresztül élőben nézheted a telefonod kijelzőjén, hogy mit lát a drón kamerája (a drón saját WiFi hálózattal rendelkezik, erre kell rákapcsolódni). Remek kezdő gép, stabilan repül és lebeg a 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően. Könnyen elsajátíthatók vele a drónreptetés alapjai. Ez a gép egy cserélhető 500 mAh kapacitású LiPo akkuról üzemel és egy 2,4 GHz-s frekvencián kommunikáló 4 csatornás távirányítóval irányíthatod, amin egy LCD kijelző is található. Egy feltöltéssel kb. 5-7 perc repülésre képes. Az akku a csomagban lévő USB kábellel tölthető. A töltési idő kb. 90 perc.

Megnézem


Syma X56W Pro WiFi FPV HD kamerás drón behajtható karokkal (28.900 Ft)

A Syma X56W Pro egy könnyű és kompakt behajtható karokkal felszerelt kamerás drón, ami tökéletes választás azok számára, akik szeretik mindenhova magukkal vinni a drónjukat. Ráadásul okostelefonnal is irányítható, ezért még távirányítót sem kell mindig magaddal vinned. Csak a gépre és egy USB töltőre van szükség.

A felépítésének és a felhasznált szuper minőségű anyagoknak köszönhetően a Syma X56W egy nagyon strapabíró drón. A propellerek rugalmas anyagból készülnek, ezért sokkal kevésbé hajlamosak a törésre. A gépet a szabadban és beltérben egyaránt lehet reptetni.

Megnézem


Ryze DJI Tello Boost Combo kisméretű HD kamerás drón szett 3 akkuval (48.900 Ft)

A DJI Tello a DJI és a Shenzhen RYZE Tech Co. Ltd. együttműködésének köszönhetően született. Ezzel a tenyérnyi méretű kamerás drónnal lenyűgöző trükköket hajthatsz végre a levegőben és könnyedén készíthetsz légi felvételeket az EZ Shots segítségével. Ha szeretnéd még pontosabban tudni, hogyan működik egy drón, akkor a Tello a programozás alapjaira is megtanít. Próbáld ki, hogy milyen szuper egy drónt irányítani!

Ebben a szettben a sima csomaghoz képest 2 extra akkumulátort és egy töltő hubot is találsz, így a teljes szett a következőket tartalmazza:

  •  1 db Ryze DJI Tello kamerás drón
  •  3 db akkumulátor
  •  1 db charging hub
  •  4 pár propeller
  •  Propeller védők
  •  USB-s töltőkábel
  •  Propeller eltávolító szerszám

Megnézem


Syma X8SC HD WIFI kamerás kezdő drón (34.900 Ft)

A Syma X8SC egy HD kamerával felszerelt drón, amivel képeket és videókat is készíthetsz repülés közben. Kezdéshez is kiváló, stabilan lebeg és repül, így könnyen elsajátíthatók vele a drónirányítás alapjai. Az egy gombos fel- és leszállás és a magasságtartó funkció igazán egyszerűvé teszik az irányítást.

Megnézem


Hubsan H107D+ X4+ FPV HD 720p kamerás drón, kijelzős távirányítóval (34.900 Ft)

A Hubsan H107D+ egy fejlett kis kezdő drón, ami HD kamerával is rendelkezik, ráadásul a kamera képét élőben nézheted a távirányítón található kijelzőn. A 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően stabilan repül, az automatikus magasságtartás funkció pedig segít, hogy még jobb minőségű fényképeket és videókat készíthess.


Megnézem


Hubsan H502S X4 Desire GPS 720p FPV kamerás drón, kijelzős távirányítóval (49.900 Ft)


A H502S a Hubsan-tól egy fejlett kezdő drón, amit egy 720p HD kamerával, GPS-el és automatikus visszatérés (RTH) móddal is felszereltek, ráadásul a távirányítón lévő kijelzőn élőben láthatod a kamera képét. A GPS-nek köszönhetően stabilan repül és precízen tartja a magasságot. Ezen kívül a failsafe mód használatakor is nagy hasznát veszi a műholdas támogatásnak, mert ennek a segítségével tud visszatérni a kiindulási pontra, ha elviszíti a távirányító jelét, de akár te is kiadhatod az RTH parancsot egy gombnyomással. A távirányítón minden gomb kényelmesen elérhető, így a kamera kezelése, ezáltal a fényképek és videók készítése is nagyon egyszerű.


Megnézem


Syma X8 Pro GPS, FPV, WiFi 2.4GHz kamerás drón (42.900 Ft)

Az X8 Pro a kezdő drón kategóriában található, de egy profi gép tudásával ruházták fel. A GPS-nek hála stabilan lebeg és egy gombnyomásra vissza is lehet hívni a kiindulási pontra. A kamerája távirányítással mozgatható fel és le, belül pedig egy 720p HD felbontásra képes szenzor található.

Megnézem

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)