A hónap végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress-en több telefont is bemutat majd a leginkább elemeiről ismert vállalat, az Energizer.

Hirdetés

Az MWC-re készül szinte az összes valamirevaló okostelefon-gyártó, itt mutatják be legújabb fejlesztéseiket, készülékeiket és jövőbeli terveiket. Azonban érdemes odafigyelni az olyan gyártókra is, mint az Energizer. A leginkább elemeiről és a reklámokban szereplő nyusziról ismert cég 26 telefont visz ki a kiállításra, amelyek között lesznek okostelefonok és “buta” telefonok is.

Sok embernek már ez is épp elég fura, de itt jön az igazi meglepetés, a gyártó egyik okostelefonja 18.000 mAh-s akkumulátorral fog érkezni, ami azt jelenti, hogy akár 1 hétig is kibírhatja a telefon töltés nélkül. A mai átlagos mobilok körülbelül 1 napig bírják a 3-4000 mAh-s telepükkel. Reménykedem benne, hogy az Energizer megtalálta azt a megoldást amivel, így ki lehet tolni a telefonok üzemidejét, hiszen az egyik legnagyobb hátránya ezeknek az eszközöknek, hogy hamar merülnek.

A készülékek specifikációjáról még semmit nem tudni, csak annyit, hogy lesz olyan modell is, amibe 6GB memória kerül. Valamint érkezik olyan mobil is, amit motorizált, a készülékházból kiugró kamerával fog rendelkezni. De meg van az esély arra is, hogy találkozunk egy összehajtható kijelzővel rendelkező Energizer okostelefonnal is.  A 9to5Google szerint ezt a sok mobilt a Power Max, Ultimate, Energy, valamint Hardcase nevű szériák alatt mutatják be.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.