Ebben a cikkben bemutatjuk nektek a 2017-es év 20 legjobb játékát PlayStation 4-re.

1. Uncharted 4: A Thief’s End

Az Uncharted 4: A Thief’s End története három évvel az előző rész eseményei után játszódik. A főszereplő gyerekkorában kezdődik a történet, még azelőtt, hogy találkozott volna Sullyval. Egy árvaházban nő fel, bátyját kirúgták az intézetből, majd visszatért és közösen szöktek el kalandvágyból. Fontos dolgokra bukkantak édesanyjuk hagyatékában. Önszántukból egy panamai börtönbe mentek, mivel egy felhalmozott kalózkincs nyoma a börtönben található. Váratlanul menekülniük kellett, végül csak Nathannak sikerült elmenekülnie, azzal a tudattal, hogy bátyja meghalt. Nathan később feleségül vette Elenát, akivel nyugalomban élt egy nagy családi házban, majd egy váratlan vendég érkezett hozzájuk. Kiderült, nem halt meg bátyja, egy alvilági személy segítségével sikerült megszöknie a börtönből, azzal a feltétellel hogy a kincs felét ő kapja meg. Segítséget kér Nathantól, és kezdetét veszi az utolsó kaland.

2. Overwatch

Az Overwatch egy futurisztikus FPS játék, amit a hatalmas sikerű játékok készítője, a Blizzard (World of Warcraft, StarCraft, Diablo, Hearthstone és Heroes of the Strom) készít. A játék 2016. május 24-én jelnt meg. A játék elérhető PC-re, Xbox-ra és PS4-re. Minden platform külön van kezelve. Csak azok játszhatnak együtt, akik egy platformon vannak, a játékot meg kell vásárolni minden egyes platformon, amelyen játszani szeretnél, a különböző platformokra máskor érkeznek a patch-ek és nem feltétlen teljesen egyforma a játék. A játékban jelenleg 24 hős érhető el, illetve 11 map (térkép) található meg.

3. Bloodborne

Egy titokzatos betegség terjed az egész világon, és a sötét városban, Yharnamban egy sor katasztrófa zajlik. A helyiek már megrémültek azonban a kevés túlélő értékes tanácsokat adhat. A helyzet megoldásához azonban sok kihíváson kell áthaladnunk. Az ellenséges erők meglehetősen egyedi kihívások elé állítanak, és az erejük jelentős.

4. Hyper Light Drifter

5. Hitman

6. Dark Souls 3

7. The Witness

8. Doom

9. Until Dawn

10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

11. Rocket League

12. Fallout 4

13. Batman: Arkham Knight

14. Deus Ex – Mankind Divided

15. Wolfenstein: The New Order

16. Alien: Isolation

17. Battlefield 1

18. Dishonored 2

19. Titanfall 2

20. Resident Evil 7 Biohazard

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.