Máris itt a Galaxy Watch Active második generációja.

Hirdetés

A február végén bemutatott Galaxy Watch Active utódja két méretben érkezik. A 40 mm-es modell 1,2 hüvelykes, míg a nagyobb 44 mm-es modell 1,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, mindkét esetben 360 x 360 pixeles felbontásról beszélhetünk. Az anyaghasználat tekintetében könnyű alumínium vagy rozsdamentes acél közül választhatunk majd. A heveder simán cserélhető bármilyen szabványos 20 mm-es szíjra.

Samsung Galaxy Watch Active 2 – 40 mm

A Watch Active 2 optikai pulzusmérője már 8 LED-del van felvértezve a még pontosabb mérések érdekében, sőt EKG funkcióval is rendelkezik. Az okosóra 39 különféle edzéstípust képes megkülönböztetni és monitorozni, amelyek közül néhánynak még több alkategóriája is van. Például a frissített futás edzésen belül is 7 különböző mód közül választhatunk. Az edzések követésében segédkezik a beépített GPS, a barométer, vagy a gyorsulásmérő is. A Calm alkalmazás irányított meditációs programokat és alváskövetést kínál és az óra még a stressz szintünket is nyomon tudja követni. Az óra 5ATM vízállósággal (és IP68) is büszkélkedhet, így úszás közben is viselhetjük azt. A képernyő védelemről a Gorilla Glass DX+ felület gondoskodik.

A motorháztető alatt a kétmagos Exynos 9110 lapkakészlet duruzsol, 4 GB belső tárhely, továbbá 768 MB vagy az LTE-s modell esetében 1,5 GB RAM társaságban. A Watch Active 2 a Samsung saját Tizen operációs rendszerét futtatja, további tulajdonságai közé tartozik a Bluetooth 5.0, az NFC és a Wi-Fi b/g/n.

Samsung Galaxy Watch Active 2 – 44 mm

A Galaxy Watch Active 2 előrendelhetőségére egészen szeptember 6-ig kell várnunk, a konkrét értékesítés pedig szeptember 26-án rajtol majd el. Ami az árakat illeti, egyelőre csak az alumínium változatról tudunk nyilatkozni, amelyből is a 40 mm-es 280 dolláros, míg a 44 mm-es modell 300 dolláros árcédulát kapott a nyakába.

Itt vannak a Samsung Galaxy Note 10 és a Note 10+ árcédulák

Forrás: Samsung 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.