Az már SSD - Seagate Nytro 3,84TB

A Seagate Nytro 1000 SATA SSD sorozat (amely a Nytro 1351 és a Nytro 1551 SSD-ket is magában foglalja) rendkívül gyors, állandó teljesítményt biztosít az olvasásigényes munkaterhelésekhez. Ősszel világszerte elérhetővé válnak a Nytro SSD-k.

A Nytro SSD sorozat célja a vállalat felhő-infrastruktúra gerincének biztosítsa, amely ideális megoldást kínál az adatközpontok számára.

 

Az egyedülálló DuraWrite technológia csökkenti kumulált adatok mennyiségét A Nytro SSD újdonságai között megtalálható a Seagate DuraWrite technológia, amely egyedülálló veszteségmentes adatcsökkentő technológia, tömöríti a Seagate által fejlesztett vezérlőn áramló adatok mennyiségét. Az SSD-ken belüli NAND flash memória érzékeny a felírt összesített adatmennyiségre; minél több adat íródik fel, annál rövidebb az SSD élettartama és csökken a teljesítménye.

A Seagate DuraWrite technológiája intelligens veszteségmentes tömörítési megoldásokat alkalmaz a meghajtón tárolt adatok mennyiségének csökkentése érdekében. Ez lehetővé teszi akár 3,5-szer nagyobb véletlenszerű írási teljesítményt, összehasonlítva a versenytársak megoldásaival, valamint nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást is eredményez.

„Egyetlen más cég sem kínál ilyen típusú technológiát” - nyilatkozta Yev Koup, az SSD termék-marketing menedzsere, valamint hozzátette: „Kevesebb adat írása jobb SSD tartósságot és teljesítményt eredményez."

 

Alkalmas a legigényesebb adatbázisokhoz és felhő környezetekhez A Nytro SSD lenyűgöző sebességet kínál, 55.000 IOPS (bemeneti/kimeneti műveletek másodpercenként) véletlenszerű írási teljesítményével, így jól illeszkedik a legigényesebb adatbázisokhoz és felhő környezetekhez.

A Nytro 1000 SSD számos kapacitással elérhető, 240 GB-tól 3,84 TB-ig.

  [video width="1920" height="1080" mp4="https://bytech.hu/wp-content/uploads/2018/08/Nytro_1000_SATA_SSD_ProductVideo.mp4"][/video]

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)