Az FSP bemutatta legújabb csúcskategóriás számítógépházát

A T-WINGS két csúcskategóriás PC fogadására is képes. A fő rendszer támogatja az akár E-ATX méretű alaplapot is, így csúcskategóriás játékgépet vagy HEDT konfigurációt is összeállíthatsz benne, míg a másodlagos részbe Mini-ITX alaplap kerülhet. Ennek a konstrukciónak az előnyei között szerepel a két rendszer egyidejű futtatása, amely megszabadítja a rendszereket minden késéstől, késleltetéstől vagy bármilyen túlzott terheléstől.Az FSP T-WINGS egy új, stílusos félig nyitott formatervezéssel rendelkezik. A dizájn központi eleme egy egyedi, szárnyas külső, mely különböző szögekben hajlított alakzatokból áll és fekete eloxált felületet kombinál arany vagy vörös díszítéssel.

Az erős alumínium keret, illetve a 4 mm-es edzett üvegpanelek megvédik a drága komponenseket, a nagyméretű szellőzőnyílásokkal a maximális hőleadás is biztosított. Két párhuzamos vízhűtés és két tápegység gondoskodhat arról, hogy mindkét rendszer maximális tudását kihasználhassuk korlátok nélkül.A T-WINGS számítógépházba a grafikus kártyák függőlegesen és vízszintesen is beépíthetők, akiknek pedig nagy tárolókapacitásra van szükségük, azoknak a T-WINGS öt meghajtóhelyet kínál, két 3,5 hüvelykes és három 2,5 hüvelykes egység számára.

Az előlapon 3,5 mm-es HD audio kimenet és mikrofonbemenet található, illetve rendelkezik egy USB 3.1 Gen2 Type-C és két USB 3.1 Gen1 Type-A csatlakozóval, melyek segítségével a felhasználók könnyedén csatlakoztathatják okostelefonjaikat, táblagépeiket, fejhallgatóikat és egyéb kiegészítőiket.A T-WINGS jellemzői:


Forrás: FSP

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)