A Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártya 16 GB 4096-bites HBM2 memóriát tartalmaz. Támogatja a DirectX 12, OpenGL 4.5 és Vulkan API-kat, továbbá megbírkózik a VR tartalommal, a 3D rendereléssel vagy a videószerkesztő alkalmazásokkal is.

Hirdetés

A  grafikus kártya a Radeon VII gaming VGA-val van felszerelve, amely a legújabb generációs Vega architektúrán alapuló 7nm-es technológiára épül, így elérheti az akár 1400/1750 MHz-es alap és növelési frekvenciát. A 16 GB 4096 bites HBM2 memória kétszerese, az 1 TB/s maximális memória sávszélessége pedig 2,1-szerese az előző generációs Radeon RX sorozat kapacitásához képest. Valamint az átlagos játékteljesítmény 29%-kal, az átlagos tartalom-létrehozási hatékonyság pedig 36%-kal nőtt.

A megnövekedett architektúra és teljesítmény mellett a DirectX 12, az OpenGL 4.5, a Vulkan és a legújabb Radeon FreeSync 2 HDR technológia támogatásával. Ezenkívül a kártya hármas ventilátort alkalmaz, hogy optimalizálja a hőelvezetés. Akár a 8K-s monitort is kihajtja. Három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0b porttal is rendelkezik, amelyek legfeljebb négy kijelzőt támogatnak többmonitoros kimenetek számára.

A Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártya az ASRock Radeon grafikus kártyák promóciójában is szerepel az AMD-vel: 2019. február 7. és 2019. április 6. között minden olyan vásárló, aki az ASRock Phantom Gaming X Radeon VII 16G grafikus kártyákat megvásárolja, három ingyenes játékot kap (összesen 180 dollár értékben): Tom Clancy The Division 2, Resident Evil 2 és Devil May Cry 5.

További információk az ASRock oldalán.

 

Bemutatkoztak az ASRock Steel Legend alaplapjai

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.