A Meizu kiadta a Meizu 16 széria első hivatalos plakátját, amely megerősíti az augusztus 8-i érkezést. Nagyon valószínű, hogy a Meizu 16 Plus bemutatása is ekkor fog megtörténni.

Hirdetés

A poszteren a készülék előlapját láthatjuk. Erről kiderül, hogy a telefon nem rendelkezik a mostanában már szinte elmaradhatatlan notch-csal. A felső keret nagyon vékony lett és ennek tetején található a hangszóró, valamint a szelfikamera is.

A kijelzőn látható ujjlenyomat ikon alapján így már mondhatni hivatalos, hogy ez lesz a Meizu első, kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel rendelkező telefonja. A plakáton még azt is láthatjuk, hogy a készülék a Qualcomm Snapdragon 845 processzorával van felszerelve.

A cég a hátlap dizájnjával kapcsolatban még nem adott ki hivatalos információkat, de nagyon valószínű, hogy dupla hátlapi kamerát kaphat.

A legutóbbi jelentések szerint, a Meizu 16 és Meizu 16 Plus a Samsung által szállított Super AMOLED kijelzővel van felszerelve. Várhatóan mindkét modellben a már említett Snapdragon 845 processzor lesz megtalálható, amely mellé 6/8 GB RAM társul.

Egy nemrég megjelent jelentés szerint, a Meizu 16 AI super kamerával lesz felszerelve, valamint a jelentés azt is állítja, hogy ez lesz a legvékonyabb készülék, az utóbbi időben megjelent zászlóshajók közül, mivel vastagsága 7,3 mm, súlya pedig 152 gramm.

Még pontos információk nincsenek a modellekkel kapcsolatban, de arra számíthatunk, hogy 6 GB RAM + 64 GB belső tárhely, 6 GB RAM + 128 GB belső tárhely és 8 GB RAM + 128 GB belső tárhely kombinációkban jelenhet meg, amelyeknek ára Kínában 356 dollár (98 800 Ft), 399 dollár (110 770 Ft) és 445 dollár (123 540 Ft) körül alakulhat.

A Meizu 16 3C minősítést kapott

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.